Одабрано Свијет

У све америчке школе стигао документ који пропагира и намеће култ ЛГБТ

НАСТАО ЈЕ У АГЕНЦИЈИ ЗА КОНТРОЛУ И ПРЕВЕНЦИЈУ БОЛЕСТИ КОЈА ЈЕ У СИСТЕМУ МИНИСТАРСТВА ЗДРАВЉА САД
  • Персоналу свих школа се `препоручује` да избегава речи које указују на пол детета, да свуда окачи визуелну пропаганду, да буде у сталном контакту са активистима који промовишу ЛГБТ агенду
  • Сви запослени у школама морају да попуне упитник из којег ће бити јасно у којој категорији ЛГБТ промотера припадају – највишој, средњој или веома слабој

Извор: Факти

ПОЈАВИО се документ који намеће прави ЛГБТ терор по америчким школама. Свим, и приватним и јавним.

Терор, иако барата са препорукама а не обавезујућим инструкцијама и рецептима, али су препоруке такве да – као ексер у чело – у главе америчких ђака „укуцавају“ обавезни култ хомосексуалаца, трансгендера и многих других.

Тај документ од наставника и осталог школског особља тражи да ђацима обезбеде неопходне приручнике (за ЛГБТ терор) за све разреде, да избегавају речи које указују на пол детета, да свуда окаче визуелну пропаганду, да буду у сталном контакту са активистима који промовишу ЛГБТ агенду.

Сви запослени у школама морају да попуне упитник из којег ће бити јасно у којој категорији ЛГБТ промотера припадају – највишој, средњој или веома слабој.

Документ је огроман, са обиљем табела, слика и осталог.

Једнако је интересантно и важно: где је настао?

У CDC – Центру за контролу и превенцију болести који је федерална агенција формално потчињена Министарству здравља САД.

Али, какве везе има та агенција са школским образовањем и са промоцијом нетрадиционалних односа?

CDC је повезан са много чиме у Сједињеним Државама и није извесно – ко је ту коме подређен.

Клонови CDC се могу открити у многим државама, а на колективном Западу такве услуге играју, благо речено, невероватну улогу у животу друштва и државе. Та улога није нужно назначена у њиховим статутарним документима и сервисним упутствима, а сам CDC има 11 хиљада запослених широм Америке, са буџетом од десет милијарди долара.

CDC је само кључни део механизма који западном (и далеко од само западном) свету намеће нов и ужасан начин живота кроз медицински терор или, рецимо, кроз наметање обавезне медицине у функцији промене начина живота стотина милиона људи.

Ово треба знати да би се схватило какав свет хоће да нам силом наметну наредних година.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар