Одабрано Свијет

Жене Штајнмајера и Макрона слатко се смејале усред берлинског меморијала жртвама Холокауста

ЗАХАРОВА: ТАКО СЕ ОЛАФ ШОЛЦ СМЕЈАО ЦИВИЛНИМ ЖРТВАМА У ДОНБАСУ
  • Немачки медији посаветовали Јеврејима да буду опрезнији – да се држе неприметно и да (посебно у ​​Минхену) не носе отворено израелске или јеврејске симболе

Извор: Факти

ПРВЕ даме Немачке и Француске – Елке Буденбендер и Брижит Макрон – виђене су како се смеју приликом посете меморијалу жртвама Холокауста у Берлину код Бранденбуршке капије.

Снимила их је фоторепортерка британске новинске агенције Reuters Лиза Јохансен.

Елке и Брижит су биле у пратњи својих мужева Франка-Валтера Штајнмајера и Емануела Макрона док су церемонијално полагали венце на споменик Јеврејима које су побили нацисти током Другог светског рата.

А слатко су и ћаскале и смејале се пролазећи поред камених плоча постављених у знак сећања на убијене Јевреје.

Смејући се и држећи се за руке.

Присутни новинари су претпоставили да је супруга Емануела Макрона испричала Елке Буденбендер „неку шалу“.

Раније су немачки медији посаветовали Јеврејима да буду опрезнији – да се држе неприметно и да (посебно у ​​Минхену) не носе отворено израелске или јеврејске симболе.

Портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова поводом „слатког смејања“ Елке и Брижит подсетила је и да се и немачки канцелар Олаф Шолц смејао истребљивању становника Донбаса.

„Управо је то урадио Олаф Шолц када су га питали о истребљивању становника Донбаса од стране режима у Кијеву“, нагласила је.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар