Вијести Федерација/БиХ

Цвијановић честитала Божић патријарху Порфирију, архијерејима и вјерницима СПЦ

СВИМА ПОЖЕЉЕЛА ДОБРО ЗДРАВЉЕ, ДУХОВНИ МИР И БЛАГОСТАЊЕ
  • Поручила им: „Уз најбоље жеље да празник Христовог рођења проведете са својим ближњима, у духу јеванђељског праштања, поздрављам Вас традиционалним хришћанским поздравом: „Мир Божији – Христос се роди!“

СРПСКИ члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић пожељела је у честитки свим православним вјерницима да Бадњи дан и Божић испуне домове и срца вјерника снагом љубави, радости и слоге.

– Нека празнични дани буду прожети истинским људским вриједностима, породичним заједништвом, поштовањем и човјекољубљем – поручила је Цвијановићева у честитки коју је упутила Његовој светости патријарху српском Порфирију, митрополитима, епископима, свештенству, монаштву Српске православне цркве и свим вјерницима православне вјероисповијести.

Она је поводом најрадоснијег хришћанског празника – дана Христовог рођења, упутила искрене честитке, са жељом за добро здравље, духовни мир, срећу и благостање, саопштено је из Кабинета српског члана и предсједавајуће Предсједништва БиХ.

– Уз најбоље жеље да празник Христовог рођења проведете са својим ближњима, у духу јеванђељског праштања, поздрављам Вас традиционалним хришћанским поздравом: „Мир Божији – Христос се роди!“ – наводи се у честитки.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар