Вијести Федерација/БиХ

Цвијановић честитала Сију реизбор са надом да ће да ће бити настављени пријатељски односи Кине и БиХ

„ВАШ НОВИ МАНДАТ ПРЕДЈЕДНИКА КИНЕ ЈЕ ПЛОД ВАШЕГ ЧАСНОГ СЛУЖЕЊА СВОМ НАРОДУ“

СРПСКИ члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић честитала је предсједнику Народне Републике Кине Си Ђинпингу на поновном избору за предсједника државе, пожељевши даљи просперитет и благостање Кини и пријатељском кинеском народу.

– Посебна ми је част и изузетно задовољство да Вам упутим срдачне честитке поводом поновног избора за предсједника. Ваш реизбор за предсједника, доживљавам као јасну потврду Вашег несумњивог доприноса јачању угледа, утицаја и значаја Народне Републике Кине, као и Ваше чврсте оданости часном служењу свом народу – нагласила је Цвијановићева.

Она је изразила искрено увјерење да ће бити настављени пријатељски и традиционално добри односи између Кине и БиХ за добробит народа.

– Уз трајну захвалност на дугогодишњем разумијевању и отвореној сарадњи према Републици Српској и Федерацији БиХ, као и изразе наше потпуне подршке Вашој политици, још једном Вам честитам поновни избор на предсједничку функцију, уз најбоље жеље за добро здравље и личну срећу Вас и Вашег народа – наводи се у честитки српског члана и предсједавајуће Предсједништва БиХ.

Си Ђинпинг данас је једногласно изабран за предсједника Кине и предсједавајућег Централног војног савјета Кине на 14. Свекинеском народном конгресу који је у току.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар