Вијести Странке

Ђокић: Надам се коректном коалиционом договору са СНСД и ДНС

НАЈАВИО САСТАНАК РУКОВОДСТАВА ТРИЈУ СТРАНАКА ЗА НАРЕДНЕ ДАНЕ

ПРЕДСЈЕДНИК Социјалистичке партије (СП) Петар Ђокић потврдио је вечерас да ће у наредним данима бити одржан састанак руководстава странака владајуће коалиције у Републици Српској – СНСД, СП, ДНС, на којем ће бити постигнут коректан политички договор.

„Тај састанак се није десио због мојих раније преузетих обавеза, а као одговорна коалиција, која је 12 година успјешно одговарала народу и управљала најважнијим пословима и остваривала велике резултате бићемо у стању да постигнемо договор и о питањима због којих се окупљамо“, рекао је Ђокић новинарима у Бањалуци након уручивања чланских карата за 500 чланова СП-а.

Он није прецизирао о каквим питањима и каквом се договору ради, нагласивши да ће то бити један коректан политички договор у којем ће свака политичка странка бити максимално заштићена и афирмисана.

„Свака политичка странка ће сачувати своју аутономију, али и као коалиција преузеће одговорност, изаћи пред грађане и од њих затражити подршку и за наредни четворогодишњи мандат“, навео је Ђокић.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар