Вијести Странке

Додик и Ђокић: СНСД и СП остају и даље у коалицији

ОЦИЈЕНИЛИ ДА ЈЕ САРАДЊА ДВИЈЕ СТРАНКЕ БИЛА ОДЛУЧУЈУЋА ЗА РС
  • Састанку присуствовали функционери СНСД Жељка Цвијановић, Радован Вишковић, Зоран Тегелтија и Лука Петровић, те функционери СП – Слободан Протић, Далибор Стевић, Срђан Тодоровић и Живко Марјанац

МИЛОРАД Додик, лидер СНСД, изјавио је да су СНСД и СП у коалициониој сарадњи више од 20 година, те да ће тако и остати.

Након данашњег састанка руководства СНСД-а и делегације СП-а у Бањалуци, Додик је нагласио да између ове двије партије нема проблема и отворених питања.

„Однос СНСД и СП остаје стабилан, са уважавањем наше коалиционе сарадње која је у неким тренуцима била одлучујућа за важна питања у Републици Српској. Не желимо да се одрекнемо квалитетних партнера и у том погледу смо само ојачали нашу сарадњу“, рекао је Додик новинарима у Бањалуци.

Предсједник СП-а Петар Ђокић истакао је на састанку разматрано како да СНСД и СП обједињени у сарадњи, креирају најбоље политике које ће побољшати квалитет живота грађана Републике Српске.

„То се прије свега односи на економска и социјална питања, на то како да помогнемо грађанима и привредним друштвима да превазиђу посљедице пандемије вируса корона“, навео је Ђокић.

Састанку су присуствовали функционери СНСД-а Жељка Цвијановић, Радован Вишковић, Зоран Тегелтија, Лука Петровић, те функционери СП-а Слободан Протић, Далибор Стевић, Срђан Тодоровић и Живко Марјанац.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар