Вијести Странке

Додик: СНСД је државотворна странка, а и јача је 2-3 пута од цјелокупне опозиције

НАГЛАСИО ДА ЈЕ МИНИСТАРКА РЕШИЋ СМИЈЕЊЕНА ЗБОГ ИЗБОРНИХ КОНТАКАТА СА ОПОЗИЦИЈОМ

МИЛОРАД Додик, предсједник СНСД, изјавио је данас да је та државотворна странка два до три пута јача од цјелокупне опозиције и да та снага носи и њихову појачану одговорност за даљи развој земље.

У Брчком је почео састанак Извршног комитета СНСД са руководствима градских и општинских одбора странке из Изборне јединице шест коју чине Брчко, Бијељина, Шамац, Доњи Жабар, Пелагићево, Угљевик и Лопаре.

Додик је уочи састанка изјавио новинарима да ће једна од важних тема бити будући економски пројекти у Српској, а најважнији је ауто-пут од Србије, преко Бијељине и Брчког до Добоја, докле је већ изграђен ауто-пут од Бањалуке.

Састанак се одржава у Хотелу „Јелена“.

Уочи састанка је рекао да ДНС-у нико неће одузети његове позиције, али и да нико из Приједора неће моћи да буде на тим позицијама.

На молбу новинара да прокоментарише смјену министра локалне управе и самоуправе Српске Лејле Решић, Додик је навео да ће на тим позицијама моћи да буде кадар из те странке, али из других градова.

„Рекли смо да у времену када се распишу избори морају да престану сви контакти са опозицијом. Ко жели да ради са опозицијом, никаквих проблема немамо, никога не задржавамо, али не желимо таква подметања било гдје, па ни у Приједору“, поручио је Додик.

Оцијенио је да некима у Сарајеву, прије свега СДА којој је пао рејтинг, одговара да буду одложени локални избори.

Подсјетивши на незаконити избор чланова ЦИК која сада ради по политичком налогу СДА, додао је:

Сада се зна да је ЦИК, који би требало да буде беспријекорна комисија и да спроведе фер и коректан изборни процес, у рукама СДА, СДС и ПДП“.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар