Вијести Странке

Додик: Власт СНСД у Козарској Дубици ради на великим пројектима

УЧВРШЋЕНИ НАСИПУ, ПОБОЉШАН ПУТ ПРЕМА ГРАДИШЦИ, РЕНОВИРАЈУ СЕ ЗГРАДЕ ОПШТИНЕ И СУДА
  • Предсједник Општинског одбора СНСД-а у Козарској Дубици Јовица ШУМАН: Наш циљ је да СНСД буде убједљиви побједник овдје у Козарској Дубици, а наравно и наши кандидати и за предсједника Републике и члана Предсједништва БиХ

ПРЕДСЈЕДНИК СНСД-а Милорад Додик изјавио је данас да се политика странке у Козарској Дубици препознаје као политика великих пројеката који се реализују.

„СНСД има подршку у овој општини, наши људи, активисти и наш начелник, предсједник и сви остали раде веома вриједно на афирмацији политике која је важна за грађане ове општине. Желимо да помогнемо, да подигнемо стандард и урадимо све што је могуће у том погледу“, рекао је Додик новинарима у Козарској Дубици.

Он је прецизирао да ће у овој години бити потпуно рехабилитован магистрални пут од Градишке до Козарске Дубице, што ће га учинити далеко сигурнијим за превоз.

Додик је најавио и много пројеката на изградњи локалне инфраструктуре, у које ће бити уложено више од милион КМ.

„Већ раније смо те пројекте чинили веома упечатљивим. Мислим да се политика СНСД-а овдје препознаје као политика великих пројеката, који се реализују. Раније смо урадили велики захват у вези са водоводом који је грађен у овој општини и неке путеве. Мислим да имамо добру конекцију локалних и републичких органа власти и СНСД овдје свакако може `са образом` да се појави на изборима“, оцијенио је Додик.

Он је нагласио да је СНСД у веома тешким околностима у свим годинама учинио да Република Српска буде стабилна у окружењу у којем се налази у оквиру БиХ и међународних фактора који овдје дјелују.

„Очували смо дигнитет и достојанство Републике и учинили све да развијемо многе пројекте који су важни и за ову локалну заједницу“, рекао је Додик.

Он је подсјетио на раније реализоване пројекте који се односе на одбрану од високих вода да не би Козарска Дубица прошла као што је било 2014. године.

„Мислим да смо то сада и завршили и да можемо са сигурношћу рећи да обим вода из те године не би требало да буде опасан и нанесе штету коју смо овдје имали“, навео је Додик.

Он је потврдио да је са руководством Општинског одбора СНСД-а у Козарској Дубици разговарао о актуелним питањима и захтјевима да би се заједнички нашао одговор како и шта треба чинити да СНСД добије велику подршку коју заслужује.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а у Козарској Дубици Јовица Шуман рекао је ће у тој општини врло брзо започети реализација важних пројеката, уз пројекте чија је релизација већ у току.

„Овдје се већ ради зграда општине, реновирамо спортски центар, радићемо на путевима, а наш циљ је да СНСД буде убједљиви побједник овдје у Козарској Дубици, а наравно и наши кандидати и за предсједника Републике и члана Предсједништва БиХ“, каже Шуман.

Начелник општине Козарска Дубица Раденко Рељић изјавио је да је та општина већ градилиште у којем се реализује неколико великих пројеката, међу којима санација зграде општине, улица у граду, санација зграде Основног суда и јавне расвјете за које су процедуре при крају.

„Ово је изборна година а предсједнику Додику је стало до овог града, воли у њега доћи, а свакако је битно да очекујемо велику побједу на овим изборима“, рекао је Рељић.

Он је истакао да се предсједник Додик већ доказао као велики борац за Републику Српску и истински патриота, те изразио очекивање да ће грађани Козарске Дубице то препознати.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар