Вијести

Горица и Игор Додик навели које су фирме у њиховом власништву

УПОЗОРИЛИ: „АКО БУДЕ ПОТРЕБНО – ЗАШТИТИЋЕМО ИСТИНУ ПРЕКО СУДА“
  • Нагласили: „Градоначелник Бањалуке посљедњих дана континуирано износи нетачне податке у вези са бројем компанија у нашем власништву, те намјерно креира погрешну и искривљену слику, изазивајући тиме негативне емоције и перцепцију грађана у вези са нама и нашим породицама

ГОРИЦА и Игор Додик, син и кћерка Милорада Додика, предсједавајућег Предсједништва БиХ, обратили су се јавности изјавом у којој су навели тачан број фирми чији су власници.

Горица и Игор тврде да су ово урадили с обзиром на, како кажу, „учестало понављање и преношење нетачних и непровјерених информација које је пласирао градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић“.

У саопштењу се наводи да су у власништву Горице Додик компаније „Агапе“ Бањалука, „Агро воће“ Александровац и „Глобал Либерти“ Лакташи, а у власништву Игора Додика „Фруит еко“ Градишка и „Глобал Либерти“ Лакташи.

„Градоначелник Бањалуке посљедњих дана континуирано износи нетачне податке у вези са бројем компанија у нашем власништву, те намјерно креира погрешну и искривљену слику, изазивајући тиме негативне емоције и перцепцију грађана у вези са нама и нашим породицама. Како би јавност располагала тачним и правно ваљаним информацијама навели смо имена компанија које су у нашем власништву“, истиче се у саопштењу које су потписали Горица и Игор Додик.

Они су нагласили да ће, уколико се и након ове транспаренте објаве истинитих података, настави за изношењем нетачних и непровјерених информација бити приморани да истину заштите судским путем, након које ће средства из тужбе донирати у хуманитарне сврхе.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар