Вијести РС и матица

Говедарица: Рекао сам Вучићу да Српска свој мали чамац може да веже само за брод Србије

ПРЕДСЈЕДНИКУ СРБИЈЕ ПРЕДОЧИО ДА РАЧУНА ДА ЋЕ БИТИ ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА РС

РЕПУБЛИКА Србија и предсједник Вучић су заинтересовани да грађани Босне и Херцеговине и Републике Српске живе на дејтонским тековинама у миру и стабилности, поручио је предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица након састанка са предсједником Србије Александром Вучићем у Београду.

Говедарица и Вучић су се усагласили да је очување мира и стабилности у Босни и Херцеговини и у региону Балкана од суштинског интереса за цјелокупни српски народ.

„Захвалио сам се предсједнику Вучићу на његовој посјети Републици Српској током прошле седмице и на свим његовим напорима и активностима као и на финансијској помоћи коју одваја када је у питању Република Српска“ – казао је Говедарица.

Предсједник СДС-а је рекао да Република Српска нема гдје да привеже свој мали чамац изузев за један велики брод који се зове Србија. Говедарица је истакао да се нада да ће сарадња Републике Српске и Србије бити још јача, и да ће Република Српска заједно са Србијом у наредним годинама радити на инсфраструктурним и енергетским пројектима.

„Замолио сам предсједника Вучића да већ од следеће године снажно кренемо када су у питању инвеститори који желе стабилност и мир у региону и који желе да инвестирају и улажу“ – рекао је Говедарица.

Говедарица је поручио предсједнику Вучићу да ће кад постане предсједник Републике Српске бранити интересе Републике Српске и да те интересе нико неће моћи угрозити.

http://www.novi-vjetar.com/porucio-sam-vucicu-da-cu-biti-predsjednik-republike-srpske/

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар