Вијести Странке

Говедарица: Српској је данас правда потребнија него икад и СДС ће јој то обезбиједити

„ПОЛИТИЧКИ СУБЈЕКТИ КОЈИ СУ У ВЛАДИ РС ПОТПУНО СУ СЕ ОДРОДИЛИ ОД НАРОДА“

ПРЕДСЈЕДНИК Српске демократске странке (СДС) Вукота Говедарица рекао је да је мото рада и функционисања СДС-а посвећеност народу и свим грађанима и брига о њиховим свакодневним проблемима.

Говедарица је рекао да је СДС увијек био посвећен проблемима и бригама обичног човјека, а да су се политички субјекти који су у Влади Српске „потпуно одродили од народа“.

Он је истакао да посвећеност СДС-а народу потврђује и данашње окупљање чланова Подручног одбора Југ у Градском одбору СДС-а у бањалучком насељу Рекавице.

„И овај скуп је доказ сигурне побједе СДС-а на октобарским изборима“, рекао је Говедарица обраћајући се на скупу.

Он је разговарао са грађанима мањачког платоа, насеља Карановац, Крупа на Врбасу, Хан Кола, Бочац, Рекавице, Агино село, Крмине и осталим грађанима из јужног дијела Бањалуке о проблемима са којима се сусрећу, саопштено је из СДС-а.

Говедарица је истакао да ће прва ствар коју ће СДС урадити, како је рекао, након побједе на општим изборима у октобру бити укидање и промјена недавно изгласаног Закона о концесијама Републике Српске „којим је тренутна владајућа већина у Републици Српској практично легализовала отимачину јавних ресурса грађана Републике Српске“.

„Грађанима Републике Српске је данас више него икад неопходна правда и Српска демократска странка ће учинити све да у Републици Српској створи претпоставке за изградњу правденог друштва“, истакао је Говедарица.

У саопштењу се наводи да је скупу Подручног одбора Југ присуствовало више од 300 чланова СДС-а.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар