Вијести Странке

Мркајић: Пејић сумња да је нешто могло да буде кад су вреће запаковане, односно у Сарајеву

НА БИРАЧКОМ МЈЕСТУ У КРАВИЦАМА БИЛИ СУ И ПРЕДСТАВНИЦИ ОПОЗИЦИОНИХ ПАРТИЈА

У БРАТУНЦУ није било никаквих неправилности током бројања гласачких листића, и вјероватно су се манипулације са гласачким врећама догодиле у Сарајеву, рекао је за РТРС Марко Мркајић, предсједник ОО СНСД Братунац коментаришући покушај подвале да су откривени фалсификовани гласачки листићи на којима је заокружен Милорад Додик.

– Сазнао сам за те информације из медија, и кад сам сазнао обавио сам разговор са предсједником Бирачког одбора Кравице Матијом Пејићем. Пеjић је истакао да су у изборном дану били присутни и чланови других политичких партија, и опозиције и власти, и потврдио да апсолутно није било никаквих злоупотреба на бирачком мјесту – каже Мркајић.

Наводи да му је Пејић пренио да је једино шта је могло да се деси, и на шта он сумња је, могло да буде урађено након што су вреће запаковане.

– Пејић је спреман да се подвргне полиграфском испитивању и спреман је да докаже да чланови бирачког одбора немају никакве везе са тим нерегуларностима. Сумња да је то урађено након што су они закључили записник, потписали и отпремили даље према ОИК-у односно ЦИК-у – истиче Мркајић.

Сматра да је ово смишљен покушај да се баци љага на Братунац и да се омаловажи добар изборни резултата ове странке и њеног кандидата за предсједника Републике Српске Милорада Додика.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар