Вијести РС и матица

Ребић: Скандалозна је тврдња да припаднике Одељења за посебне акције убацујемо међу демонстранте

„НЕКИ ПОКУШАВАЈУ ДА КРИМИНАЛИЗУЈУ ПОЛИЦИЈУ И МИНИСТРА СТЕФАНОВИЋА“

ДИРЕКТОР полиције Владимир Ребић одбацио је као лажне тврдње да су међу демонстранте убачени припадници МУП-а и безбједносних служби, са циљем да управо они направе инциденте који би изазвали реакцију полиције.

„Данас су саговорници појединих медија покушали да криминализују припаднике полиције и нападну министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића лажним тврдњама да управо он управља хулиганима који изазивају нареде на протестима“ саопштио је Ребић и оцијенио да такве неистине имају за циљ нарушавања угледа полиције и министра Стефановића.

Директор полиције изјавио је да је скандалозна и потпуно нетачна тврдња једног бившег полицајца који је оптужио припаднике Одељења за посебне акције да учествују у изазивању провокација, како би се стекли услови за нечије хапшење.

Ни чињеница да је током два дана протеста повређено 118 полицијских службеника некима није довољан разлог да покажу мало обзира према припадницима полиције, већ напротив покушавају да насилне и рушилачке протесте представе заправо као међусобни сукоб полицајаца“, наведено је у саопштењу.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар