Вијести Странке

Шаровић: Очекујем велику подршку у Источном Сарајеву

ЈЕЛЕНА ТРИВИЋ: РЕПУБЛИКА СРПСКА БИЋЕ СИГУРНА У НАШИМ РУКАМА
  • Маринко БОЖОВИЋ: СДС се залаже за децентрализацију и равномјеран развој Српске

МИРКО Шаровић, кандидат СДС за српског члана Предсједништва БиХ, изјавио је да у Источном Сарајеву, чији је био први градоначелник, очекује велику подршку на предстојећим изборима.

Шаровић је рекао уочи централне трибине СДС-а у Источном Сарајеву да је Источна Илиџа „увијек била бастион те странке“.

Кандидат ПДП-а за предсједника Републике Српске Јелена Тривић рекла је да вјерује у побједу кандидата ове двије странке за инокосне функције.

„Република Српска је сигурна у нашим рукама. Отворићемо простор за више инвестиција, за нова запошљавања, а самим тим обезбиједити средства за реформу здравства и образовања, како би наши млади људи имали најбоље образовање и могли да се запошљавају и остају у Српској“, поручила је Тривићева.

Носилац листе СДС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице осам Маринко Божовић нагласио је да му је драго што су грађани Источног Новог Сарајева и Источне Илиџе дошли у великом броју на вечерашњу централну трибину да подрже кандидате СДС-а и ПДП-а.

Божовић је рекао да се СДС залаже за децентрализацију и равномјеран развој Српске, те да жели да се у локалне заједнице на основу своје привредне активности, новац враћа у буџете, што ће Источној Илиџи бити довољно да се развија на основу својих средстава.

Кандидат СДС-а за посланика у Народној скупштини Српске из Изборне јединице осам Слађана Јашаревић рекла је да ће СДС испунити сва дата обећања у предизборној кампањи.

„СДС има своју платформу, а ПДП свој економски програм и то је оно што је најважније у овој кампањи. За Републику Српску су најважнији економски раст, развој и обнова, јер без успјешне економије ништа нећемо моћи остварити“, поручила је Јашаревићева.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар