Вијести

Тамара Вучић разговарала са Оленом Зеленски

ПО ОДОБРЕЊУ ВЛАДЕ СРБИЈЕ – ОБЕЋАЛА УКРАЈИНИ ДВА АМБУЛАНТНА ВОЗИЛА
  • Супрузи украјинског предсједника рекла: „Као жена и мајка, желим са Вама да поделим једну личну жељу – да што пре наступи мир, као главни предуслов за сваки будући напредак, свих људи“

СУПРУГА предсједника Србије Тамара Вучић разговарала је са првом дамом Украјине Оленом Зеленски, а теме разговора, који је иницирала супруга украјинског предсједника, биле су хуманитарна криза и жеља за што бржим успостављањем мира.

У складу са инструкцијама Владе Србије, Тамара Вучић је обећала да ће Србија Украјини испоручити два амбулантна возила, као вид подршке наше земље за рјешавање виталних хуманитарних проблема у Украјини.

„Као жена и мајка, желим са Вама да поделим једну личну жељу – да што пре наступи мир, као главни предуслов за сваки будући напредак, свих људи“, поручила је Тамара Вучић током видео разговора са Оленом Зеленском.

Пренијела јој је и једну лијепу вијест:

„Србија ће донирати Украјини два комплетно опремљена амбулантна возила. То је наш начин да Вам искажемо подршку и покажемо да нам је стало, као и да разумемо ситуацију у Украјини“, навела је Тамара Вучић.

(Танјуг)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар