Влада РС

Каран: Право име за резолуцију о Сребреници је – антисрпска резолуција

УПОЗОРИО: ЊЕНИ ЗАГОВОРНИЦИ И ИНИЦИЈАТОРИ УЛАЗЕ У СВЕ ВЕЋЕ ПРОБЛЕМЕ
  • Министар унутрашњих послова РС Синиша КАРАН: Бошњаци су потпуно свјесни да су направили дугорочно велику глупост и да дугорочно праве основе за дестабилизацију односа, не само у БиХ него и у ширем региону

Извор: РТРС

РЕЗОЛУЦИЈИ о Сребреници требало би дати назив `антисрпска резолуција`, изјавио је министар унутрашњих послова Републике Српске Синиша Каран.

– Бошњаци својим поступцима само појачавају тај антисрпски елемент који је усмјерен против цијелог српској народа, Србије и Републике Српске – поручио је Каран.

Указао је и на скривене политичке циљеве стигматизације и анатемисања цијелог једног народа.

– Све то што причају и раде, утркујући се да прекрше све регуле, да сруше Предсједништво БиХ у процедури, да сруше Савјет безбједности и Генералну скупштину УН, да руше све, даље настављају у том рушењу да руше и све пријатељске и сваке друге односе БиХ када је ријеч о дипломатским односима. Бошњаци су потпуно свјесни да су направили дугорочно велику глупост и да дугорочно праве основе за дестабилизацију односа, не само у БиХ него и у ширем региону – нагласио је Каран.

Према његовим ријечима, они који су заговорници и иницијатори те резолуције, желећи да оправдају своју глупост, улазе само у веће проблеме.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар