Влада РС

Лукач: Говедарица преко Орића напада МУП, а побјегао када је од Орића требало бранити народ?

ПОРУЧИО ЛИДЕРУ СДС ДА МУП И ПОЛИЦИЈА САДА ИМАЈУ НАЈБОЉЕ РЕЗУЛТАТЕ ОТКАД ПОСТОЈЕ
  • „Зар стварно мисли да народ тако брзо заборавља и да ће српски борци дати повјерење да их води и брине о опстанку РС онај који се није ни презнојио камоли крварио попут њих за стварање РС, већ их је напустио и побјегао?“

ДРАГАН Лукач, министар унутрашњих послова РС, изјавио је да Вукота Говедарица, лидер СДС-а, већ дуже вријеме, заједно са својим сарадницима, континуирано напада МУП РС.

„Говедарица покушава да рад МУП-а и његовог руководства представи у негативном свијетлу у јавности без обзира што полиција у протеклим годинама биљежи сталан тренд раста добрих резултата у свим сегментима свог посла, а нарочито у 2017. години која је по резултатима најбоља од када постоји Министарство“, рекао је Лукач.

Додао је да Говедарица на исти начин покушава да дискредитује Полицију РС постављајући питање, без икаквих аргумената, како је Насер Орић ходао Републиком Српском и утицао на свједоке, а полиција РС га није хтјела ухапсити.

„Ради се о још једној лажној информацији Вукоте Говедарице у покушају подривања снаге и повјерења грађана у Полицију РС. Говедарица на овај начин покушава да ‘брани’ РС и њене грађане и тако добије политичке поене. Не могу а да не поставим питање Говедарици: гдје је био када је требало бранити народ од Насера Орића и његових хорди које су харале српским селима?“, навео је Лукач.

Упитао је „зашто тада Говедарица није узео пушку у руке као његови вршњаци и бранио голоруки народ од Орића, већ се данас појављује као заштитник у својим изјавама?“

„Говедарица исти дан излази у јавност са оваквом изјавом када је и промовисана Жељка Цвијановић као кандидат СНСД за Предсједника РС. Говедарица тражи повјерење грађана за свој избор на позицију предсједника РС, а не могу да га не питам да ли стварно мисли да народ тако брзо заборавља и да ће српски борци дати повјерење да их води и брине о опстанку РС онај који се није ни презнојио камоли крварио попут њих за стварање РС, већ их је напустио и побјегао?“, навео је Лукач.

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Lukac-Gdje-je-Govedarica-bio-kada-je-trebalo-braniti-narod-od-Orica/481195

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар