Влада РС

Лукач: Наредба тужиоца руши конструкције које су правили разни блогери а прихватио Давор Драгичевић

„У НЕПОСРЕДНОЈ БЛИЗИНИ КУЋЕ ДОШЛО ЈЕ ДО ОДРЕЂЕНИХ ВЕРБАЛНИХ ДЕШАВАЊА“
  • „Мислим да је главна суштина подизања наредбе да би од Инстаграма и Фејсбука, јер без наредбе суда не може, добили преписке са одређеним лицима с којима се Давид дописивао а која евентуално до сада нису обухваћена истрагом“

МИНИСТАР унутрашњих послова РС, Драган Лукач изјавио је да наредба Тужилаштва за спровођење истраге о смрти Давида Драгичевића потпуно раскринкава спекулације и тврдње које су се износиле протекла три мјесеца.

„Децидно је утврђено да је смрт наступила 18.3. у 04.00. У непосредној близини куће дошло је до одређених вербалних дешавања, која ће бити предмет истраге, Давид Драгичевић је бјежао од извршиоца и пао или су га гурнули у ријеку да би након тога услиједило утопљење”.

Он је додао да ова наредба „руши све конструкције које су правили разни блогери а које је нажалост прихватио Давор Драгичевић и данима износио на Тргу Крајине”.

„Постоји изјава једне жене за коју смо знали и раније, гдје је она чула да се десила некаква галама која је могла да доведе до пада у воду. Ти детаљи ће морати да буду утврђени. Мислим да је главна суштина подизања наредбе да би од Инстаграма и Фејсбука, јер без наредбе суда не може, добили преписке са одређеним лицима с којима се Давид дописивао а која евентуално до сада нису обухваћена истрагом”, истакао је Лукач.

Он је додао да се нада да ће наредба довести до расвјетљења случаја.

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Lukac-Naredba-raskrinkava-spekulacije-iznosene-u-protekla-tri-mjeseca/486606

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар