Влада РС Главно

Вишковић: Народ ће са институцијама одбранити Српску и од ових учесталих напада

„НЕ ТРАЖИМО ДА НАРОД БРАНИ ПОЈЕДИНЦЕ, ПА БИЛИ ТО ДОДИК, ЦВИЈАНОВИЋ, ВИШКОВИЋ ИЛИ НЕКО ДРУГИ“
  • Премијер Радован ВИШКОВИЋ, у Борогову код Осмака: Ми радимо свој посао и оног тренутка када смо се прихватили државних позиција били смо свјесни да се у неком моменту може десити управо ово што се сада дешава – да некоме смета што бранимо Устав Републике Српске

ПРЕМИЈЕР Републике Српске Радован Вишковић изјавио је данас у Осмацима да је заједнички циљ народа и представника власти да бране Републику Српску и њене институције.

Вишковић је рекао Срни да је српски народ бранио и одбранио Републику Српску и да је народ тај који ће се заједно са институцијама Српске одбранити од све чешћих напада на Републику Српску.

– Ми не тражимо да народ брани појединца, да ли је то Милорад Додик, Радован Вишковић, Жељка Цвијановић или неко други. Ми радимо свој посао и оног тренутка када смо се прихватили државних позиција били смо свјесни да се у неком моменту може десити управо ово што се сада дешава – да некоме смета што бранимо Устав Републике Српске – нагласио је Вишковић.

Истичући да власт може функционисати само ако је уз народ и са народом, Вишковић је рекао да политичари, ако се отуђе и не чују глас народа, сигурно неће имати политичку будућност да остану на изабраним позицијама.

– Народ хоће да своје представнике власти види, да су ту са њим, да се нису отуђили, да желе да разговарају са људима у свакој прилици, јер се тада људи осјећају поштованијим и цјењенијим – навео је Вишковић.

Он је истакао да је некад довољно човјеку пружити руку па да на неки начин осјети да је поштован, уважен и да није заборављен или одбачен.

Вишковић је са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком данас присуствовао манифестацији „Бирчанска јагњијада“ у Борогову код Осмака.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар