Влада РС

Вишковићу највише признање општине Сребреница – Плакета са златним грбом

ПЛАКЕТУ СА СРЕБРНИМ ГРБОМ ДОБИО ПРЕДЈСЕДНИК СКУПШТИНЕ КАНТОНА САРАЈЕВО ЕЛВЕДИН ОКЕРИЋ
  • Радован ВИШКОВИЋ: „Радио сам исправно, онако како се од премијера и Владе очекује да помаже свим локалним заједницама. Ови људи су то препознали и на неки начин обавезали нас да и унаредном периоду будемо сервис и становника општине Сребреница“

Извор: РТРС

ПРЕДСЈЕДНИКУ Владе Републике Српске Радовану Вишковићу данас је уручена Плакета са златним грбом општине Сребреница, највише општинско признање.

Вишковићу је Плакета уручена на свечаној сједници Скупштине општине, одржаној поводом Дан општине Сребреница, 11. марта.

Њему је признање додијељено за подршку овој општини, за њен економски опорвак, иницирање и реализацију многих пројеката.

Вишковић је захвалио на награди и изразио задовољство јер сматра да је то признање ове локалне заједнице Влади Републиике Српске која настоји да омогући равномјеран развој свих њених општина.

– Радио сам исправно, онако како се од премијера и Владе очекује да помаже свим локалним заједницама. Ови људи су то препознали и на неки начин обавезали нас да и унаредном периоду будемо сервис и становника општине Сребреница – рекао је Вишковић.

Одлуком Скупштине општине Плакета са сребрним грбом уручена је и предсједнику Скупштине Кантона Сарајево Елведину Окерићу, а Плакета са бронзаним грбом „Електро-Бијељини“.

Награде су уручене и другим добитницима општинских признања.

Обиљежавању Дана општине и свечаној сједници присуствовао је и потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Петко Ранкић.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар