Странке

Радмановић: Први дани изборне кампање показали да ће СНСД иде ка убједљивој побједи

„СНСД ИМА ОДГОВОР НА НАПАДЕ КОЈИ ЋЕ ГОТОВО СИГУРНО УСЛИЈЕДИТИ НАКОН ИЗБОРА“
  • Нагласио да ће побједа Милорада Додика и Жељке Цвијановић у трци за функције предсједника Српске и српског члана Предсједништва БиХ, те јака екипа у парламентима Српске и БиХ – бити гаранција одбране интереса РС

ПРВИХ 10 дана изборне кампање показало је да СНСД може да рачуна на убједљиву побједу на свим нивоима што ће гарантовати стабилност Републици Српској и у наредне четири године, рекао је носилац листе СНСД-а за Представнички дом парламента БиХ у Изборној јединици један Небојша Радмановић.

Истакао је да је сарадња републичких власти са представницима Српске у Сарајеву од кључне важности за стабилност Српске.

„То можемо постићи само ако имамо исту структуру власти на најважнијим позицијама“, рекао је Радмановић Срни и додао да почетак кампање наговјештава да ће се управо то и догодити на изборима.

Он је истакао да је побједа Милорада Додика и Жељке Цвијановић у трци за појединачне функције предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ, те јака екипа у парламентима Српске и БиХ – концепт СНСД-а чија је суштина одбрана интереса Републике Српске.

Радмановић је напоменуо да СНСД има спреман одговор на нападе који ће готово сигурно услиједити након избора.

Он је нагласио да СНСД води позитивну кампању у којој се грађанима подноси извјештај о ономе шта је урађено у претходним годинама, а како је рекао, урађено је много и грађани то виде.

Радмановић је оцијенио да су кандидати СНСД-а гарант да ће Република Српска и у наредне четири године наставити истим путем на којем се паралелно воде битке на више фронтова.

„СНСД има кадрове који знају како да бране уставни положај Републике Српске, истовремено водећи рачуна о социјалној правди и наставку започетих великих инфраструктурних пројеката“, поручио је Радмановић.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар