Вијести

Дарко Младић: Отац је све лошије, промијенили су му терапију, али не знамо шта му дају

„ОТИЧУ МУ НОГЕ, А ТО МОЖЕ БИТИ И ОД БУБРЕГА, И ОД СРЦА, И О НЕЧЕГ ДРУГОГ“

ЗДРАВСТВЕНО стање генерала Ратка Младића је све лошије, а хашки љекари нису дали објашњење због чега му у посљедњих неколико недјеља јако отичу ноге, изјавио је Срни генералов син Дарко Младић.

Дарко Младић каже да је његов отац малаксао и да осјећа константан замор.

„Ми за сада не знамо због чега долази до отицања ногу. То може да буде и од бубрега и од срца и свашта нешто. Они су обавестили њега и нас да није ништа страшно и да треба да уноси мање соли, иако он скоро уопште не уноси со. Тај савет стално понављају“, рекао је Дарко Младић.

Он је нагласио да је његов отац добио неке ортопедске чарапе, чијим ношењем се оток повуче, али се уколико их не носи оток враћа, што му онемогућава кретање.

Дарко Младић је рекао да су хашки доктори генералу Младићу мијењали терапију, али да одбрана и породица немају информацију шта су му конкретно промијенили.

„Адвокати су само добили документацију коју добијају на недељном или на двонедељном нивоу и тамо не пише ништа специјално, бар ми нисмо видели. Са лекарима покушавамо да добијемо више информација“, рекао је Дарко Младић.

Дарко Младић каже да здравствено стање не депримира генерала Младића, али да је он све слабији.

Он је рекао да је породица и данас уочи највећег хришћанског празника Васкрса у сталном контакту са генералом Младићем и да се труди да му олакша ситуацију.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар