Вијести

Сузана Радановић тврди да је аудио-снимак који је поставила на Фејсбук – „добила“

РЕКЛА ДА ЈЕ ПОЛИЦИЈА ПРЕМА ЊОЈ ЗА ВРИЈЕМЕ ДАВАЊА ИСКАЗА БИЛА КОРЕКТНА

СУЗАНА Радановић, мајка страдалог бањалучког младића Давида, саслушана је данас у бањалучкој полицији, због постојања основа сумње да је извршила кривично дјело неовлаштено прислушкивање и тонско снимање.

Радановићева је на друштвеној мрежи Фејсбук, у групи „Правда за Давида”, објавила аудио-снимак за који се тврди да представља телефонски разговор бањалучког патолога Жељка Карана и предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика.

Она тврди да је снимак добила.

Како је пренијела Фена, њен адвокат Милан Малешевић је рекао да се Радановић не осјећа кривим и да сматра да није починила кривично дјело.

„У случају да дође до судског поступка, браниће се. Очигледно је да се овдје не ради о почињењу кривичног дјела, осим можда лажне пријаве кривичног дјела. Међутим, то ћемо видјети касније”, рекао је Малешевић.

Радановићева је рекла да су током саслушања припадници полиције били коректни и истовремено примјетила да је у овом случају полиција била „веома ажурна”, те да се, како је казала, нада да ће „они ту ажурност показати и у случају убиства” њеног дјетета.

Потврдила је да је јој је полиција позив за саслушање упутила по пријави Жељка Карана, за кога тврди да је један актер телефонског разговора, а за неовлашћено снимање „на јавној површини“ 31. децембра.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар