Влада РС

Комшић амбасадорки Израела рекао да је злонамјерна лажљива будала или изманипулисана злонамјерна будала

БУДИМИР: ОН НЕ РАЗМИШЉА, СВОЈЕ ИЗЈАВЕ КОРИСТИ ЗА ДНЕВНУ ПОЛИТИКУ, А У СВИЈЕТУ СУ ВЕЛИКЕ ПРОМЈЕНЕ
  • Амбасадорка Израела у БиХ и Албанији Галит ПЕЛЕГ упитала Комшића са које стране историје ће остати запамћен, након што је рекао да је „неопрезна и себична“ изјава предсједавајуће Савјета министара БиХ Борјане Кришто која је исказала недвосмислену подршку Израелу након ескалације сукоба на Блиском истоку

МИНИСТАР за научнотехнолошки развој и високо образовање Републике Српске Жељко Будимир рекао је данас да су увредљиве изјаве члана Предсједништва БиХ Жељка Комшића упућене амбасадорки Израела БиХ Галит Пелег показатељ ко води политику у БиХ.

– То су људи који не размишљају о својим изјавама. Они напросто те изјаве користе у дневну политику – рекао је Будимир.

Он је рекао да су видљиве велике промјене у свијету и да се потребно прилагодити новој динамици и промјенама у смислу да се не изазива оно што је непотребно.

Галит Пелег

Будимир је рекао да Република Српска позива на мир на простору Блиског истока јер је из историјског искуства јасно да ниједан такав сукоб није завршен без великих жртава.

Амбасадорка Израела у БиХ и Албанији Галит Пелег упитала је Комшића са које стране историје ће остати запамћен, након што је рекао да је „неопрезна и себична“ изјава предсједавајуће Савјета министара Борјане Кришто која је исказала недвосмислену подршку Израелу након ескалације сукоба на Блиском истоку.

Комшић је у одговору Пелеговој навео да то што је изговорила „није тачно“ и да „тако нешто може рећи само, или злонамјерна лажљива будала или изманипулисана, такође, злонамјерна будала“.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар