Главно Предсједник РС

Додик у Суботици: Најважније је да српски народ остане јединствен и сабран

ПРИВРЕДНИКЕ ПОРИЈЕКЛОМ ИЗ РС И БиХ ПОЗВАО ДА УЛАЖУ У СРПСКУ И САРАЂУЈУ СА ЊОМ
  • Предсједник РС Милорад ДОДИК: Само тако се можемо одупријети свим изазовима и искушењима пред којима се налази наш народ

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик састао се данас у Суботици са представницима завичајних удружења и истакнутим привредницима поријеклом из Републике Српске, којима је поручио да је најважније да српски народ остане јединствен и сабран.

Додик је на радном ручку, у организацији Представништва Републике Српске у Србији, представнике завичајних удружења из Суботице и истакнуте привреднике упознао са ситуацијом у Српској, те поручио да је најважније јединство српског народа из Републике Српске и Србије, саопштено је из Представништва Српске у Србији.

– Најважније је да разумијемо да се само јединствени и сабрани можемо одупријети свим изазовима и искушењима пред којима се налази наш народ – истакао је Додик.

Додик је поручио привредницима да су им врата Српске увијек отворена и да се очекује да у наредном периоду дају допринос сарадњом и развијањем својих привредних идеја у Републици Српској.

Састанку су присуствовали и шеф Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић, градоначелник Суботице Стеван Бакић, представници завичајних удружења и привредници поријеклом са простора Републике Српске и БиХ.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар