Главно РС и матица

Орлић опозицији: Са одушевљењем прихватамо захтев да се одрже ванредни парламентарни избори

НАГЛАСИО ДА ЋЕ ОПОЗИЦИЈА ОДГОВОР ДОБИТИ ЗА НАЈВИШЕ 30 ДАНА
  • Опозиција најавила да ће блокирати рад парламента и затражила одржавање парламентарних избора. Посланик Радомир Лазовић из посланичког групе Зелено леви клуб рекао је да опозиција захтјева хитно расписивање избора „како би захтјеви грађана били испуњени“

ПРЕДСЈЕДНИК Скупштине Србије Владимир Орлић изјавио је да ће иницијатива дијела опозиције о ванредним парламентарним изборима бити прихваћена са одушевљењем и да ће им одговор на тај захтјев стићи у најкраћем могућем року.

Предсједник Скупштине Србије Владимир Орлић навео је да ће о тој иницијативи опозиције обавијестити надлежне органе.

– Идеју о изборима, прихватамо са одушевљењем. Постараћемо се да добију изборе у најкраћем року, обаестићу Владу и председника. Верујем да одговор добијамо у наредних 30 дана – рекао је Орлић на конференцији за штампу у холу Скупштине, након што је опозиција са истог тог места најавила да ће блокирати рад парламента и затражила одржавање парламентарних избора.

Раније данас, народни посланик Радомир Лазовић из посланичког групе Зелено леви клуб рекао је да опозиција захтјева хитно расписивање избора како би захтјеви грађана били испуњени.

(РТС)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар