Одабрано Предсједник РС

Додик: Комшић руши рејтинг БиХ и користи сваку прилику да оцрни Српску

УПОЗОРИО ДА НАСТУПИ СЛАВЕ КУКИЋА ОТКРИВАЈУ ПРАВЕ НАМЈЕРЕ „ПРОБОСАНСКОГ БЛОКА“
  • „То су посљедњи трзаји Комшића, којег су сви пустили низ воду, да се додвори муслиманима, да накнадно добије неку позицију. БиХ не може напредовати са таквим типовима, који на рачун преваре одузимају мјесто легитимним представницима и руше основне уставне принципе. То и ова перманентна криза то јасно показује“
  • „Република Српска је поносна што има некога попут Жељке Цвијановић чији глас се чује на сваком мјесту и поправља оно што су политички паразити попут Комшића направили“

ЉУДИ попут хрватског члана Предсједништва БиХ Жељка Комшића уништили су сваки рејтинг БиХ. Он и даље покушава да на сваком мјесту, користећи прилику у посљедњем мандату, оцрни Српску, рекао је Милорад Додик предсједник Српске.

– То су посљедњи трзаји Комшића, којег су сви пустили низ воду, да се додвори муслиманима, да накнадно добије неку позицију. БиХ не може напредовати никада док такви типови, који на рачун преваре одузимају мјесто легитимним представницима, руше основне уставне принципе на којима она постоји и одржава се у оваквом облику. То не доприноси повјерењу и ова перманентна криза то јасно показује – написао је Додик на друштвеној мрежи Х.

Република Српска је, каже Додик, поносна да се на сваком мјесту чује њен глас и да има некога попут Жељке Цвијановић, која на сваком мјесту разговара и поправља ово што су „овакви и слични политички паразити попут Комшића направили“.

– Видимо да је политичка реторика постала нешто што се оцјењује или оспорава на неким важним састанцима. Данас су важнији сукоби које гледамо у Украјини, поготово они које гледамо у Гази. Неки мисле да је реторика та која треба да се заустави – каже Додик.

Поручио је да Република Српска остаје привржена Дејтонском споразуму и да не прихвата БиХ мимо тог споразума.

– Ако је то погубна реторика за њих, то је неко друго питање. То је ствар политичке борбе – поручио је Додик.

Знаци разума су тамо гдје постојe договор и дијалог и то би требалo да зна свака нормална особа, рекао је предсједник Српске.

– Поједини квазианaлитичари, који промовишу појам грађанства, а све наводећи доминацију бошњаштва, најбоље показују шта је то што муслимани хоће и шта је то што им никада неће проћи – написао је Додик на Х, реагујући на изјаву академика Славе Кукића да се „знаци разума показују тамо гдје су Бошњаци у већини, грађански дух је јасно присутан у том дијелу БиХ“.

Кукић је истакао да „Додик зна гдје је црвена линија коју нико не смије прећи и да Додику понуде самосталност Српске, он би то одбио“.

Додик је поручио је да типови попут Кукића, откривају праве намјере тзв. пробосанског блока.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар