Странке

Додик: Мој највећи успјех биће да Српску и СНСД оставим у правим, сигурним рукама

НАГЛАСИО: МОЈА СНАГА ЈЕ СНАГА МЛАДИХ СОЦИЈАЛДЕМОКРАТА И СВИХ ОНИХ КОЈИ ГЛАСАЈУ ЗА СНСД
  • Учесницима изборне конференције Младих социјалиста на Јахорини поручио: Чувајте Републику Српску јер је она кућа, мјесто окупљања, мјесто гдје се дијеле радосни, а понекад и тужни моменти. Ако немате кућу, онда сте само путник који лута и тражи дом

Извор: РТРС

МИЛОРАД Додик, предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је данас након Изборне конференције Младих социјалдемократа да ће увјерење да оставља Републику Српску и СНСД у правим, сигурним рукама бити његов највећи успјех.

– Моја снага је снага вас младих социјалдемократа и снага свих оних који гласају за СНСД – навео је Додик.

Он је поручио младима да чувају Републику Српску јер је она кућа, мјесто окупљања, мјесто гдје се дијеле радосни, а понекад и тужни моменти.

– Ако немате кућу, онда сте само путник који лута и тражи дом – навео је Додик на друштвеној мрежи Икс.

Додик је новоизабраној предсједници Младих социјалдемократа Републике Српске Ивони Пејашиновић и члановима Главног одбора поручио да ће у њему имати сарадника на путу њихове изградње у добре руководиоце у друштву.

– У наредним годинама биће измијењено много људи у политици и треба да се изборите за своје мјесто. Политика је сабирање и зато организација не смије никога да одбаци, а лидери треба да их усмјеравају, објашњавају и да окупљају – навео је Додик.

На Јахорини је данас одржана Изборна конференција Младих социјалдемократа.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар