Вијести

Лукач: Хаџифејзовић је потпуно измислио привођење Игора Додика

„НИЈЕ ПРИВОЂЕН НИКАДА НИ У ЈЕДНУ ПОЛИЦИЈСКУ УПРАВУ У РС, А НИ БИЛО ГДЈЕ ДРУГДЈЕ“
  • Министар унутрашњих послова РС Драган ЛУКАЧ: „Ријеч је о потпуно лажној информацији с циљем једног конструисаног напада на породицу предсједника. Ријеч је о буквално срачунатој акцији с најгорим сценаријем који може даље да изазове несагледиве посљедице за породицу“

МИНИСТАР унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач изјавио је да је лажна информација коју је пласирао један познати сарајевски новинар о Игору Додику, сину предсједника Републике, те да је ријеч о срачунатој акцији с најгорим сценаријем који може да изазове несагледиве посљедице за ту породицу.

На молбу Срне да прокоментарише објаву на Фејсбук-страници новинара Сенада Хаџифејзовића на којој је, између осталог, наведено да је син предсједника Српске Игор Додик ухапшен у једном локалу због кориштења наркотика и да је провео пола сата у полицији, те да је пуштен након телефонског позива његовог оца Милорада Додика, Лукач је рекао да је та информација потпуно лажна.

„Игор Додик никада није био приведен у Полицијску управу Бањалука, нити у било коју другу полицијску управу у Српској, а није нам познато ни било гдје у окружењу“, рекао је Лукач.

Он је појаснио да Игор Додик има лично обезбјеђење, као и остали чланови породице предсједника Српске, тако да ни забуном није могао да буде приведен и да се након тога утврђује његов идентитет, јер би се полицајци који се налазе у његовом обезбјеђењу свакако легитимисали и утврдили његов идентитет ако то већ није било познато.

„Ријеч је о потпуно лажној информацији с циљем једног конструисаног напада на породицу предсједника. Ријеч је о буквално срачунатој акцији с најгорим сценаријем који може даље да изазове несагледиве посљедице за породицу“, навео је Лукач.

Лукач је додао да ће те лажне информације сарајевског новинара, највјероватније, на крају завршити тужбом.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар