Вијести Странке

Стевандић: Наша стратегија је опстанак малих градова који су чувари Српске

УВЈЕРЕН ЈЕ ДА ЋЕ СТРАНКА ИМАТИ БОЉЕ ИЗБОРНЕ РЕЗУЛТАТЕ ОД ОЧЕКИВАНИХ
  • Ненад СТЕВАНДИЋ: У странци имамо 21 особу која је рођена у Србији. Њих 17 је завршило школе и факултете у Србији, а потом су дошли у Републику Српску, гдје су стекли породицу. Таквих је 17 на листи Уједињене Српске, тако да смо се ми већ ујединили са матицом Србијом што се тога тиче, и показујемо на који су начин људи из Србије и Републике Српске третирани

ПРЕДСЈЕДНИК Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је на предизборном скупу у Дервенти да је задовољан током кампање на терену, одзивом грађана и почетним резултатима, који говоре да ће превазићи очекивања која су поставили.

“Наша стратегија је стратегија опстанка малих градова који су чувари Републике Српске јер не могу сви да буду у великим градовима”, рекао је Стевандић новинарима у Дервенти.

Он је навео да у странци имају 21 особу која је рођена у Србији, те да је њих 17 завршило школе и факултете у Србији, а потом су дошли у Републику Српску, гдје су стекли породицу.

“И таквих је 17 на листи Уједињене Српске, тако да смо се ми већ ујединили са матицом Србијом што се тога тиче, и показујемо на који су начин људи из Србије и Републике Српске третирани – једнако”, каже Стевандић.

Он је рекао да је Дервента општина која је у једно вријеме имала велик замах развоја, али да се то у посљедње двије године пореметило и оцијенио да су овој локалној заједници потребни млађи и бржи људи, као што је њихов кандидат Тешендић.

Носилац листе у Изборној јединици четири Миодраг Тешендић рекао је да ће направити најбољи изборни резултат, те додао да очекују једног народног посланика из Изборне јединице четири.

Носилац листе кандидата у Изборној јединици два за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ Милан Новитовић рекао је да у својим редовима имају часне, одговорне и поштене људе.

“Имамо знање, квалитет и визију. Наши представници у Парламентарној скупштини БиХ знаће да у Сарајеву заштите интересе српског народа и Републике Српске”, нагласио је Новитовић.

Трибини, на којој су представљени кандидати Уједињене Српске за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице четири и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два, присуствовали су представници коалиционих партнера градских одбора СНСД-а, СП-а и НДП-а.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар