Odabrano Svijet

Netanjahuova supruga bacila hljeb sa solju kojim je sa mužem dočekana u Kijevu

VISOKE GOSTE IZ IZRAELA DOČEKALE TRI LIJEPE DJEVOJKE U NARODNOJ NOŠNJI
  • Izraelski premijer Benjamin Netanjahu odlomio komadić hljeba, `umočio` ga u so i stavio u usta. Potom je novi komadić ponudio supruzi Sari, ali ga je ona bacila na crveni tepih na kojem su dočekani
  • Izraelski politikolog, bivši Netanjahuov konsultant Beni BRISKIN: Incidenti sa Sarinim učešćem događali su se i ranije. Ona je, blago rečeno, neuravnotežena žena koja slabo vlada sobom. Muž, na žalost, i ne pokušava da je obuzda

SUPRUGA izraelskog premijera Benjamina Netanjahua – Sara – napravila je skandal u avionu kojim su letjeli za Kijev.

A ubrzo potom – za vrijeme dočeka koji im je priređen u glavnom gradu Ukrajine – još jedan: bacila je hljeb sa solju koji su joj ponudile djevojke u ukrajinskoj narodnoj nošnji.

Sara je u avionu izribala kapetana aviona kompanije „El Al“ zato što je nije pozdravio „sa dužnim respektom“.

Potom je htjela da „upadne u pilotsku kabinu“, ali joj to nije dozvolilo obezbjeđenje.  To je Saru Netanjahu još više razbjesnelo.

A u Kijevu, kad su supruzi Netanjahu izašli iz aviona – dočekale su ih tri djevojke sa hljebom i solju i pozdravile.

Izraelski premijer je odlomio komadić hljeba, `umočio` ga u so i stavio u usta.

Potom je novi komadić ponudio Sari, ali ga je ona bacila na crveni tepih na kojem su dočekani.

Izraelski politikolog, bivši Netanjahuov konsultant Beni Briskin, izjavio je da su se `incidenti` sa Sarinim učešćem događali i ranije:

Ona je, blago rečeno, neuravnotežena žena koja slabo vlada sobom. Muž, na žalost, i ne pokušava da je obuzda. Ona je jedan od njegovih najvećih problema, a to u Kijevu im se dogodilo udred izborne kampanje kod kuće. To će pokušati da iskoriste svi Netanjahuovi izborni rivali. Pogotovo što se pojavio anti-netanjahu trend“.

Izraelski premijer – kome je domaćin novi ukrajinski predsjednik Vladimir Zelenski – boraviće u posjeti Ukrajini i sutra.

I Zelenski je Jevrej.

Kao i odlazeći ukrajinski premijer Vladimir Grojsman.

 

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar