Свијет

Владимир Путин на свадбу шефице аустријске дипломатије долази са козачким ансамблом

КАРИН КНАЈСЛ ЗОВУ „ЖЕНСКИМ КРАЈСКИМ“, А УДАЈЕ СЕ ЗА БИЗНИСМЕНА ВОЛФГАНГА МАЈЛИНГЕРА
  • Свадба са 100 званица биће у Штајерској, а Путин ће на њу стићи из Немачке гдје ће са Ангелом Меркел разговарати и о „пријетњама заједничким економским пројектима“ (о Трамповом угрожавању магистралног гасовода Сјеверни ток-2)
  • Карин Кнајсл је на челу аустријског Министарства спољних послова свега осам мјесеци. На том положају је наслиједила Себастијана Курца, али не на његов приједлог. Њу је кандидовала Аустријска партије слободе коју и домицилни и западни глобалисти само што нису називали фашистичком. Упркос томе што није њен члан
  • Путин доводи козачки ансамбл на свадбу жене која зна седам језика и велики је спољнополитички зналац. Она је већ постала искушење за англосаксонску и глобалистичку политику која већ годинама демонизује и Русију и Путина. Карин Кнајсл није само паметна него и храбра: одбила је да Аустрију укључи у антируску хистерију поводом „тровања Скрипаља“

ВЛАДИМИР Путин ставио је на нове муке западне „пријатеље“ своје земље.

Оживљавајући свадбене традиције царске Русије, прихватио је позив да овог викенда у Штајерској присуствује вјенчању шефице аустријске дипломатије Карин Кнајсл која се удаје за бизнисмена Волфганга Мајлингера.

Вјенчању ће присуствовати 100 пробраних званица, међу њима и аустријски канцелар Себастијан Курц.

Како је објавила њемачка новинска агенција DPA, која се позвала на „дипломатске изворе у Бечу“, руски предсједник ће на свадбу довести десет чланова козачког ансамбла који ће бити задужени и за „пјесму за младенце“:

Свадбу ће обезбјеђивати припадници најелитније аустријске специјалне јединице „Кобре“.

Путин ће на свадбу стићи из Њемачке где ће са Ангелом Меркел разговарати и о „пријетњама заједничким економским пројектима“ (о Трамповом угрожавању магистралног гасовода Сјеверни ток-2).

Кнајсл се удаје у 53-ој години, а Мајлингер је већ напунио 65, тако да и нису баш прави младенци.

Руски лидер се са Кнајсл упознао прије нешто више од мјесец дана у Бечу. За вријеме посљедње посјете Аустрији.

Управо тада је и добио позив да буде гост на свадби аустријске министарке. И, прихватио је да дође, а дио америчких и европских медија одмах је почео да пише о „свадбеној дипломатији лукавог Путина“.

Карин Кнајсл је, иначе, на челу аустријског Министарства спољних послова свега осам мјесеци. На том положају је наслиједила Курца, али не на његов приједлог.

Њу је кандидовала Аустријска партије слободе коју и домицилни и западни глобалисти само што нису називали фашистичком. Упркос томе што није њен члан.

Оцијенила је да је Кнајсл „женски Бруно Крајски“ и – предложила.

Кнајсл је озбиљан научник и стручњак за Блиски Исток.

Зна седам језика.

Њен отац је био лични пилот јорданског краља Хусеина.

Након што је дипломирала на Бечком универзитету, наставила је постдипломаке прву у Аману, па у Јеврејском универзитету Јерусалима.

Она је већ стигла да посјети Москву и одбије притисак Лондона и Брисела да се Беч придружи антируској хистерији поводом „тровања Скрипаља“.

У јуну је заједно са Путином положила вијенац на споменик совјетским војницима који су у Другом свјетском рату ослободили Аустрију.

У односима Аустрије и Руске империје биле су двије епизоде које много говоре: Руски император Николај Први спасио је Беч пославши трупе које су угушиле мађарски устанак 1848-ме, а Хабсбурзи су, упркос томе, одбили да подрже Русију у Кримском рату који је избио 1853-ће.

Путинов долазак на свадбу Карин Кнајсл није тек лична дипломатија, мада јесте и то.

Император Николај Други био је у мају 1913-те на свадби једине кћерке њемачког цара Вилхелма Другог Викторије-Луизе и принца Ернста Августа Хановерског.

Путин има добре личне односе са више европских политичара, а под рефлекторима су највише његови односи са Герхадром Шредером и Силвијем Берлусконијем.

Реално, Путин доводи козачки ансамбл на свадбу жене која је већ искушење за англосаксонску и глобалистичку политику која већ годинама демонизује и Русију и Путина.

Карин Кнајсл није само паметна него и храбра.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар