Главно Федерација/БиХ

Додик: Није било никаквог мог сукоба са Лукачом, нема сукоба у Српској

НАГЛАСИО ДА ЈЕ РС СТАБИЛНА И ДА СЕ РАЗВИЈА ИАКО ОД ОСТАТКА БиХ ИМА САМО ПРОБЛЕМЕ

Фото: Блиц

  • Поводом хапшења троје полицијских инспектора у Бањалуци због помагања осумњиченом припаднику такозваног шкаљарског клана: Министарство унутрашњих послова је реализовало врхунску акцију. Мало је институција у региону и шире у Европи које се обрачунавају са властитим припадницима због сарадње са криминалним структурама. Имамо снаге да то радимо и тако ћемо радити и даље

СРПСКИ члан Предсједништва БиХ и лидер СНСД-а Милорад Додик истакао је да је прича о физичком обрачуну између њега и министра унутрашњих послова Српске Драгана Лукача, коју су у јавност пласирали појединци из опозиције, измишљотина која апсолутно није вриједна коментара.

– То је потпуна лаж. Зар неко мисли да би Лукач остао министар да се то десило?! – рекао је Додик новинарима у Бањалуци.

Он је нагласио да је то таква врста бизарне подвале да нема потребу да уопште одговара на таква питања.

Коментаришући хапшење троје полицијских инспектора у Бањалуци због помагања осумњиченом припаднику такозваног шкаљарског клана, Додик је истакао да је Министарство унутрашњих послова реализовало врхунску акцију, те да је мало таквих институција у региону и шире у Европи које се обрачунавају са властитим припадницима због сарадње са криминалним структурама.

– Имамо снаге да то радимо и тако ћемо радити и даље. И онда се појаве неке приче о сукобима. Никаквих сукоба нема! Институције Републике Српске функционишу, остварују своју уставну и законску улогу. Република Српске је стабилна, развија се и на добром је путу – поручио је српски члан Предсједништва БиХ.

Додик је нагласио да економија у Републици Српској и подаци који су релевантни говоре о томе да је Српска стабилна.

– Српска, иако погођена пандемијом и другим притисцима, у оваквим околностима чини максимално и многи се чуде како уопште успијевамо да одржимо систем, имајући у виду стално оспоравање међународне заједнице, али и остатка БиХ од кога имамо само проблеме – истакао је Додик.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар