Главно Странке

Додик у Добоју: Увјерен сам у нашу убједљиву побједу и да ће то бити – побједа Добоја

ОБРЕН ПЕТРОВИЋ: ЧУЈЕМО ДА ЈЕ ВИШЕ ОД 1000 ЉУДИ ИЗ РС ОВДЈЕ У СТАТУСУ ПОСМАТРАЧА

Борис Јеринић и Милорад Додик

  • Милорад ДОДИК: СДС, ПДП, ДНС и СП овдје немају политичку идеју, имају политичку калкулацију. У исто вријеме се одржавају избори и у Сребреници, која је једно од најважнијих националних питања и нама и Бошњацима. Сви су се овдје сконцентрисали као лешинари, дошли су у Добој, а нико од њих није отишао у Сребрениц, а ја сам јуче био у Сребреници

УВЈЕРЕН сам да СНСД улази у још једну велику побједу у Добоју, која ће омогућити граду да настави своје развојни пут, побједу која ће бити чиста и јединствена, поручио је Милорад Додик, лидер СНСД-а након састанка којем су присуствовали Борис Јеринић, кандидат за градоначелника и 36 кандидата за одборнике у Скупштини града Добој, које предводи Сања Вулић.

„Дакле, ја сам уверен да ће натполовичну већину, близу двотрећинских гласова, добити наш кандидат Борис Јеринић и да је то добро за Добој. Конекција између Владе РС и Градске управе је најбоља могућа… За град је најважније да има градоначелника који ће наставити континуитет, да имамо скупштинску већину која ће заједно са градоначелником креирати планове и да има подршка Владе РС и односно нас са нивоа републике у цјелини како би се развили вазни пројекти… СДС, ПДП, ДНС и СП овдје немају политичку идеју, они имају политичку калкулацију, а то је најбоље видљиво у чињеници да се у исто вријеме одржавају избори и у Сребреници, која је једна од најважнијих и нама и Бошњацима националних питања. Сви су се овдје сконцентрисали као лешинари, дошли су у Добој, а нико од њих није отишао у Сребреницу Ја сам јуче био у Сребреници“, изјавио је Додик.

Вјерујем да је опредјељење свих грађана Добоја да наставимо са свим започетим пројектима, и да имамо политичку стабилност у граду јер она гарантује напредак, поручио је Борис Јеринић.

„И зато је јако битно да листа СНСД-а добије што већи број гласова, и што већи број мандата, наравно и да побиједимо за градоначелника јер то гарантује једну сигурност и стабилност граду Добоју. То су грађани Добоја осјетили у протеклом периоду. Гдје немамо стабилност и сигурност политичку, нема ни напретка. Ми смо ево показали да читаво ово вријеме нисмо се бавили другим, бавили смо се потребама наших грађана, радили смо у интересу свих грађана Добоја, били смо присутни у све једној и мјесној заједници, урбаном дијелу града, и то можемо једино  и заједно са Владом РС, са институцијама РС, и то је нешто што је потребно граду Добоју, и грађанима“, поручио је Борис Јеринић, СНСД-ов кандидат за градоначелника Добоја.

Желио бих да избори прођу коректно и фер, рекао је Обрен Петровић, предсједник добојског СНСД-а, имамо наговјештај да је више од 1000 људи из РС пријављено као посматрачи, што може бити добро, али може бити и забрињавајуће.

„Сви они који дођу са стране они ће у понедјељак отићи, неће више бити, а ми овдје Добојлије остаћемо да градимо свој Добој. Оно што сам до сада видио читаву ову седмицу је притисак ЦИК-а и на Градску изборну комисију, на бирачке одборе и мислим да није коректно што се то ради. Кад су нас већ изабрали и кад се иживљавају на Добоју већ пет мјесеци, ја их молим да то више не раде. Имају супервизоре сада, имају људе из ЦИК-а, имају ОСЦЕ, имају међународну организацију, дозволите нам да као људи гласамо, дозволите нашој политичкој партији, нашим људима да искажу своју вољу, и нека сви остали искажу своју вољу, ми немамо ништа против“, казао је Обрен Петровић, предсједник добојског СНСД-а.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар