Главно Странке

Ковачевић: НАТО пут БиХ је прекинут и више не постоји

„А ШТО СЕ ТИЧЕ ПОЗИВА ПРИЈАТЕЉА – НИ ТАЈ ЏОКЕР (БАКИРУ) НИЈЕ ПОМОГАО, НЕКА ПУБЛИКУ ПИТА ЗАШТО“
  • Портпарол СНСД Радован КОВАЧЕВИЋ: Додиков договор са Изетбеговићем био је добар за Српску. Зато данас, умјесто Комисије за НАТО интеграције, постоји Комисија за сарадњу са НАТО-ом. То је заиста био добар договор за Српску и захвални смо Изетбеговићу за разумијевање
  • Милорад Додик: Изетбеговићев став је био да се мора нападати предсједник Српске како би /Изетбеговић/ имао бољу позицију у Сарајеву. То је био његов приступ. Када је било око „осморке“, нико ме није звао да морам с њима, али су ме звали неки пријатељи Бакира Изетбеговића да га не оставим на цједилу

РАДОВАН Ковачевић, портпарол СНСД, изјавио је да је предсједник те странке Милорад Додик са лидером СДА Бакиром Изетбеговићем договорио Програм реформи, што је први документ усвојен у институцијама БиХ у којем се чланство у НАТО-у више не прејудицира, а тиме је НАТО пут прекинут и више не постоји.

Ковачевић је истакао да зато данас, умјесто Комисије за НАТО интеграције, постоји Комисија за сарадњу са НАТО-ом.

– То је био добар договор за Српску и захвални смо Изетбеговићу за разумијевање. А што се тиче позива пријатеља, ни тај џокер му није помогао. Нека пита публику зашто – навео је Ковачевић на Твитеру.

Додик је рекао да је Изетбеговићев став био да се мора нападати предсједник Републике Српске како би /Изетбеговић/ имао бољу позицију у Сарајеву.

– То је био његов приступ. Када је било око „осморке“, нико ме није звао да морам с њима, али су ме звали неки пријатељи Бакира Изетбеговића да га не оставим на цједилу – рекао је Додик.

Изетбеговић је објавио данас на Твитеру да није звао Додика нити су то чинили његови пријатељи и да је „једина истина да су договорили АНП“.

– Милорад Додик, предсједник СНСД-а, посљедњих дана је у два наврата покушао да ме увуче у своје медијске спинове и перформансе, којима увијек скреће пажњу са суштинских догађаја – рекао је Изетбеговић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар