Свијет

Кедми: НАТО има само избор – да добровољно направи уступке Москви или ће на њих бити присиљен

ЧИМ РУСКА АРМИЈА ЗАВРШИ СА УКРАЈИНОМ, ПОЧЕЋЕ КЛИНЧ СА ЗАПАДОМ ЗА ПРЕКОМПОНОВАЊЕ СВЕТА
  • Војно-техничке могућности које Русија демонстрира у Украјини, неће оставити западним земљама никакву шансу да сачувају свој вољени светски поредак   
  • „Циљ Москве је и демонтажа америчке хегемоније. Она на то није могла поћи раније због слабости националне економије, а сада има и стратешку надмоћ над САД“

ИЗРАЕЛСКИ војно-политички експерт са светским именом – Јаков Кедми који је руководио националном обавештајном службом Натив – уверен је да Владимир Путин у започетом обрачуну са Западом неће изгубити.

Запад је против Русије увео санкције још почетка актуелне борбе за преобликовање светског поретка.

Американци су рачунали да ће „проблем Русије“ решити до 2024-те године, али су ти њихови планови већ крахирали.

Свесни тога, Американци и њихови савезници су Украјину претворили у свој детонатор против Русије.

Сада уведене санкције против Москве спремали су одавно, али су љоснули у блато јер су све своје адуте `испуцали` до почетка геополитиког одмеравања са Русијом.

Чим буде завршена ова `епопеја` са Украјином, на дневном реду ће се наћи основно питање – руски захтеви у сфери безбедности. Тада, а санкције су већ одиграна карта.

Јаков Кедми

Тада ће Украјина већ бити у прошлости, а исход специјалне руске војне операције ће решити и питање НАТО.

Војно-техничке могућности које Русија демонстрира у Украјини, неће оставити западним земљама никакву шансу да сачувају свој вољени светски поредак који доноси бенефите САД и њиховим партнерима.

Бајден је у последње време наговорио много глупости и каламбура, а ни реч није рекао о томе шта ће радити у Украјини и са Украјином.

Тамо, међутим, сада све решава руска армија. Чим она заврши започетку специјалну операцију – почеће клинч Русије са САД и Западом за прекомпоновање света.  А то је одавно сазрело.

„НАТО има само могућност да изабере хоће ли добровољно поћи на уступке Москви или ће на њих бити принуђен. Циљ Москве је и демонтажа америчке хегемоније. Она на то није могла поћи раније због слабости националне економије. Сада је за то обезбедила три кључне претпоставке: створила је стабилну економију, има стратешку надмоћ над САД и унутрашњу политичку стабилност“.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар