Одабрано Свијет

The Times: Азијатске банде некажњено силују хиљаде малољетних Британки

ЛИСТ ТВРДИ ДА ПОЛИЦИЈА НИЈЕ У СТАЊУ ДА ИХ ЗАШТИТИ ЈЕР ВЛАСТ НЕ ОДУСТАЈЕ ОД МУЛТИКУЛТУРАЛИЗМА
  • Резултат новинарског истраживања: „Током последње три године у Великој Британији су деца из проблематичних породица, која су у највећој опасности да буду злостављана, нестајала више од 55 хиљада пута. А нека од њих су – махом девојчице – имала само 11 година“

ЛОНДОНСКИ The Times објавио је резултате сопственог новинарског  истраживања за које тврди да је показало да полиција није у стању да заштити хиљаде британских девојака које сексуално злостављају азијске банде.

Исти лист је навео: „Током последње три године у Великој Британији су деца из проблематичних породица, која су у највећој опасности да буду злостављана, нестајала више од 55 хиљада пута. А нека од њих су – махом девојчице – имала само 11 година“.

The Times упозорава да се ради о проблему о којем британске власти ћуте. Упркос томе што су жртве углавном малолетне девојке. И додаје:

Верује се да већина њих добровољно бежи својим одраслим силоватељима, јер им дају новац, алкохол и дрогу.

Читаоци The Times сматрају да је цела ситуација последица политике „мултикултурализма“ и да зато власт у Лондону не брине о „белој деци из угрожених зона и породица“.

http://fakti.org/quo-vadis-orbi/the-times-azijatske-bande-siluju-hiljade-maloletnih-britanki

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар