Главно РС и матица

Вучић пожелео Путину да уз много мудрости, снаге и воље настави да води братски руски народ

ДОДИК ПРЕДСЈЕДНИКУ РУСИЈЕ ЗА 66. РОЂЕНДАН ПОЖЕЛИО „ДОБРО ЗДРАВЉЕ, ПУНО СРЕЋЕ И УСПЈЕХА“
  • Кабинет председника Србије саопштио да је Александар Вучић, који је Владимиру Путину черститао рођендан у телефонском разговору, нагласио да са радошћу очекује његову посету Србији, а да је руски лидер – захваљујући на рођенданској честитки – потврдио да ће посетити Србију, речима: „Видимо се у Србији, драги пријатељу“

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са руским колегом Владимиром Путином и честитао му рођендан, саопштио је Вучићев кабинет.

Вучић је предсједнику Путину пожелио „добро здравље и срећан живот, као и да, уз много мудрости, снаге и воље, настави да постиже успехе на одговорној дужности председника, брани интересе Русије и да братски руски народ води чврсто утемељеним путем напретка“, наводи се у саопштењу.

„Веома сам Вам захвалан за помоћ Русије у одбрани наших државних и националних интереса, која се огледа кроз активну подршку у Уједињеним нацијама и свим другим међународним организацијама у којима Србија штити свој територијални интегритет и суверенитет, као и своју независност и слободарску традицију“, навео је Вучић.

Српски предсједник је додао да са радошћу очекује предстојећу посјету руског предсједника Србији.

Захваљујући на рођенданској честитки, Путин је још једном потврдио да ће посјетити Србију, речима: „Видимо се у Србији, драги пријатељу“, додаје се у саопштењу Вучићевог кабинета.

Додик руском лидеру пожелио и „много нових побједа и достигнућа“

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик упутио је рођенданску честитку предсједнику Руске Федерације Владимиру Путину, пожељевши му добро здравље, пуно среће и успјеха.

Предсједник Српске пожелио је предсједнику Русије много нових победа и достигнућа на добробит Русије и руског народа, саопштено је из кабинета предсједника Српске.

Предсједник Русије Владимир Путин навршио је данас 66 година. Рођен је 7. октобра 1952. године у Санкт Петербургу.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар