Главно РС и матица

Вулин: А како то да С. Македонија и Црна Гора никада не погреше у корист Срба?

ИЗРАЗИО ОЧЕКИВАЊЕ ДА ЋЕ ЕВРОПСКА УНИЈА ПРЕСТАТИ ДА НИКОЛУ ТЕСЛУ ПРОГЛАШАВА ЗА ХРВАТА
  • Сјеверна Македонија штампала слику са картом Независне Државе Хрватске, а у Црној Гори пуштали пјесме Томпсона на Дан побједе

МИНИСТАР одбране Србије Александар Вулин изјавио је данас да прихвата грешке Сјеверне Македоније и Црне Горе у вези са маркицом и пуштањем пјесме Марка Перковића Томпсона, али и упитао како је могуће да никад не погријеше на другој страни.

Одговарајући на молбу новинара да прокоментарише маркице које је Сјеверна Македонија штампала са сликом карте Независне Државе Хрватске и то што су у Црној Гори пуштане пјесме Томпсона на Дан побједе, Вулин је рекао да су можда прије 75 година побијеђене државе и војске које су пропагирале нацизам и фашизам, али не и фашистичка идеологија.

„Из Сјеверне Македоније су рекли да је у питању грешка, ево ја хоћу да им верујем, али морам да питам како никад не погреше на неку другу страну? Како се никад не деси да објаве неку другу карту? И црногорска национална телевизија је рекла да је грешка што су пустили Томпсонов спот, како не погреше и пусте песму ‘Ој Србијо, мила мати'“, рекао је Вулин.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар