Odabrano RS i matica

Mirotićev šamar Đukanoviću: Potpisao peticiju za odbranu srpskih crkava i manastira

UČINIO JE TO ZAJEDNO SA SUPRUGOM NINOM U PODGORIČKOM HRAMU HRISTOVOG VASKRSENJA

VAŠINGTON je učinio sve što je bilo potrebno da mu Milo Đukanović „jede iz ruke“.

A njemu je ostavio da čini sve što smatra potrebnim da tek nešto više od polovine Crne Gore izlazi na izbore, a da njemu – od onih koji izlaze da glasaju – jede iz ruke više od polovine.

Milo je proteklih godina činio sve što je mogao da u njegovoj polovini od polovine budu svi koji su u Crnoj Gori od imena i uticaja. Samo, kod nekih nije prošao. Ostali su verni svojoj crkvi. Izabrali su Svetog Savu, Svetog Vasilija Ostroškog i mitropolita Amfilohija, a ne Đukanovića i anatemisanog Miraša Dedejića sa njihovom policijskom crkvom.

Jedan od takvih je košarkaš Nikola Mirotić. On se čvrsto drži SPC i vere svojih predaka 

Danas je potpisao peticiju za odbranu crkava i manastira od planirane otimačine Đukanovićevog režima..

Mitropolija crnogorsko-primorska tim povodom je objavila:

„Nikola Mirotićizuzetan čovjek, dobrotvor i jedan od najtalentovanijih i najboljih igrača košarke iz Crne Gore i ovih prostora, danas je sa  suprugom Ninom pokazao savjesnost hrišćanina, odgovornost i ljubav prema Bogu i svetinjama Božijim i dao svoj potpis protiv otimanja svetinja naše Svete crkve.

Nakon završene veoma uspješne sezone u NBA ligi i nastupajuće ljetnje pauze, Nikola Mirotić je sa svojom suprugom došao u Crnu Goru i posjetio svoj rodni grad – Podgoricu, kao i Saborni hram Hristovog Vaskrsenja, kako to često i čini.

Prilikom posjete Sabornom hramu, Nikolu i njegovu suprugu Ninu dočekao je protojerej-stavrofor Dragan Mitrović, starješina Sabornog hrama, poželjevši im dobrodošlicu.

http://fakti.org/njegosevi-srbi/miroticev-samar-djukanovicu-potpisao-peticiju-za-odbranu-srpskih-crkava-i-manastira

 

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar