Странке

Кандидат „Видовданске коалиције Игор Радојичић: Бањалука није експеримент за лоше ђаке

„ГРАД МОРА БИТИ ОДЛИЧАН - ОКУПЉЕНИ СМО ДА ГРАДИМО ДАЉЕ И ДА ТО ТРАЈЕ“
  • Потписивању споразума су присуствовали и Жељка Цвијановић, предсједница РС, Милорад Додик, српски члан Предсједништва РС, Недељко Чубриловић, предсједник Народне Скупштине РС, Петар Ђокић, лидер СП, Драган Чавић, лидер НДП и Горан Селак, лидер СПС

ИГОР Радојичић, предсједник Градског одбора СНСД Бањалука и кандидат за нови мандат, потписао је са још девет партија споразум о међусобној сарадњи на предстојећим локалним изборима.

Радојичић је рекао да је овај споразум потписан са циљем да развој града Бањалука буде настављен на програму 2024, под називом Окупљање за Бањалуку 2025 плус.

Окупљање за Бањалуку је један нови програм. Окупљени смо да градимо даље и градимо да то траје“, рекао је Радојичић.

Радојичић је додао да се концепт коалиције наставља на пројекат Бањалука 2025, сада као Бањалука 2025 плус.

Град мора бити одличан. Бањалука није експеримент за лоше ђаке“, казао је Радојичић, кандидат новоформиране „Видовданске коалиције“.

Потписивању споразума су присуствовали су и Жељка Цвијановић, предсједница РС, Милорад Додик, српски члан Предсједништва РС, Недељко Чубриловић, предсједник Народне Скупштине РС, Петар Ђокић, лидер СП, Драган Чавић, лидер НДП и Горан Селак, лидер СПС-а.

Додик: Радојичић заслужује нови мандат,  Бањалука једнако заслужује Радојичића

Предсједник СНСД-а Милорад Додик увјерен је да ће на предстојећим локалним изборима побиједити „Видовданска коалиција“ која је данас у Бањалуци потписала споразум о међусобној сарадњи.

Додик сматра да актуелни градоначелник Бањалуке Игор Радојичић заслужује нови мандат и да једнако толико Бањалука заслужује Радојичића као озбиљног политичара, који је показао способност да око јединствених циљева окупи различите политичке партије и град Бањалуку.

„Као лидер СНСД-а, имам осјећај да смо ми већ побиједили“, рекао је Додик новинарима након што је присуствовао потписивању коалиционог споразума предсједника Градског одбора СНСД-а Бањалука Игора Радојичића са предсједницима градских одбора девет политичких партија.

Према његовим ријечима, „Видовданска коалиција“ самим чином окупљања показује озбиљност.

„Веома ми се свиђа оно плус што говори о томе да је ово дуговјечна коалиција и да ћемо у оквиру ових капацитета партија које су окупљене и на републичком нивоу радити заједно како бисмо остварили најбоље могуће резултате“, нагласио је Додик.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар