Вијести Странке

Ковачевић: Цвијановић се срела са људима који раде у најближем Трамповом окружењу

„ОЗБОРН И РУБИН НИКАДА НИСУ БИЛИ НА КОСОВУ ИАКО ТО НЕКИ ЗЛОНАМЈЕРНО ТВРДЕ“

ПОТПРЕДСЈЕДНИК СНСД-а Жељка Цвијановић данас је разговарала са америчким стручњацима за политичке кампање Џејсоном Озборном и Мајклом Рубином, представљајући СНСД као највећу политичку партију у Републици Српској, што СДС са људима као што је Вукота Говедарица никада неће бити, оцијенио је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

„То су људи који су овдје дошли да помогну и да професионално ураде свој посао, да помогну и СНСД-у и Српској. Ти људи никада нису били на Косову како то неки медији злонамјерно покушавају да представе“, рекао је Ковачевић.

Он је за Срну рекао да „СНСД озбиљно препознаје снагу људи који раде у најближем окружењу предсједника САД Доналда Трампа, а не предсједника СДС-а Вукоте Говедарице, будући да таква снага не постоји, што је јасно свима у Републици Српској“.

Ковачевић је навео да су се представници СНСД са америчким стручњацима јавно срели и објелоданили то јавности, за разлику од неких који се са појединим представницима старе администрације САД сусрећу, како је истакао, „по неким бензинским пумпама и кафанама“.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар