Vijesti

„Ryanair“ aktivirao dvije linije iz Banjaluke

KRENULI LETOVI ZA MEMINGEN I BRISEL – KARTE DO KRAJA OKTOBRA PO 25,99 EVRA

AVIO-kompanija „Ryanair“ ponovo je poslije četiri mjeseca pauze zbog pandemije virusa korona uspostavila letove iz Banjaluke i to na dvije destinacije.

Prvi let bio je na relaciji Memingen-Banjaluka-Memingen. Avion ka Memingenu poletio je sinoć i saobraćaće utorkom i subotom, saopšteno je iz Aerodroma Banjaluka

Ponovo je uspostavljena i linija Brisel-Banjaluka koja će saobraćati petkom i ponedjeljkom.

Menadžer kompanije za komunikacije za srednjoistočnu Evropu i Balkan, Olga Pavlonka, navela je da je „Ryanair“, kako bi proslavio nastavak letova sa banjalučkog aerodroma, pokrenuo prodaju karata sa cijenama od 25,99 evra do kraja oktobra.

Karte se moraju rezervisati do srijede, 5. avgusta, na internet stranici kompanije.

Generalni direktor banjalučkog aerodroma Milan Račić rekao je da je nastavak letova dobra vijest za sve i dodao da aerodrom spreman za sve putnike.

„Međunarodni aerodrom Banjaluka spreman je za saobraćaj uz poštovanje svih mjera nadležnih institucija u sprečavanju širenja virusa korona. Trenutno sa našeg aerodroma saobraća avio-linija Beograd-Banjaluka-Beograd , `Air Serbia`, te čarter letovi za Antaliju agencije `Kontiki Travel`“, navodi se u saopštenju banjalučkog aerodroma.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar