Вијести Странке

Стевандић: Уједињена Српска сада је у рангу великих политичких организација

УВЈЕРЕН ЈЕ ДА МОЖЕ И У ВЛАСТ И НА НИВОУ БиХ КАО „НАЈБОЉИ ДИО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ РС“

ПРЕДСЈЕДНИК Уједињене Српске, Ненад Стевандић, изјавио је у Градишци да Уједињена Српска представља велику политичку организацију, са огромном инфрастуктуром и људима чистих каријера, који сваки дан добијају све већу подршку грађана.

„Било је потребно одређено вријеме да се упишемо у регистар великих политичких организација које могу да задовоље све потребе Републике Српске, њених грађана, њеног развоја и заштите, а исто тако да странка може да партиципира на нивоу БиХ као најбољи дио репрезентације Српске“, рекао је Стевандић новинарима.

Он каже да су кандидати у изборним јединицама регија Бањалука и Градишка узданице Уједињене Српске, али да за њима нимало не заостају кандидати ове странке на листама у свим осталим изборним јединицама у Српској.

Стевандић је учествовао у раду Конвенције градишког одбора ове странке на којој су представљени кандидати за посланике у Народној скупштини Републике Српске из изборне јединице два за предстојеће опште изборе.

Замјеник предсједника Уједињене Српске Славко Дуњић, који ће бити носилац листе за посланике у Народној скупшини за изборну јединицу Градишка, Лакташи, Србац и Прњавор, рекао је да очекује да на изборима за посланике у Народној скупштини Уједињена Српска буде друга странка по броју освојених гласова у Градишци и трећа на нивоу изборне јединице.

Конвенцији Општинског одбора Уједињене Српске у Градишци присуствовали су предсједник Општинског одбора СНСД-а Градишка Зоран Аџић, те бројни функционери, чланови и спимпатизери Уједињене Српске.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар