Главно Странке

Цвијановић: Народ очекује јединство о националним питањима, а Миличевић одбија широку коалицију

ПОТПРЕДСЈЕДНИЦА СНСД: МИ ГОДИНАМА НУДИМО ШИРИНУ И ПОБЈЕЂУЈЕМО, ОНИ ОДБИЈАЈУ И ГУБЕ

ЖЕЉКА Цвијановић, потпредсједница СНСД, истакла је да свака политичка партија има право на свој став, те да свако носи одговорност за своје одлуке.

На молбу Срне да прокоментарише изјаву вршиоца дужности предсједника СДС-а Милана Миличевића да ова странка никада неће бити дио тзв. „широке коалиције“, Цвијановићева је рекла да такав његов одговор на позив новоизабраног предсједника Републике Српске Милорада Додика да се одржи састанак парламентарних странака како би се размотрила могућност стварања „широке коалиције“ с циљем заштите интереса Српске није изненађење, јер је то већ увријежена пракса.

Милан Миличевић

– Нема се ту шта коментарисати. Наиме, ми годинама нудимо и побјеђујемо, а опозиција годинама одбија и губи на изборима. Објашњење је једноставно – народ очекује јединство по националним питањима – нагласила је Цвијановићева.

Она је навела да је обавеза СНСД-а као партије која је добила огромно повјерење грађана да настави да окупља оне који желе да дају свој допринос јачању позиције Републике Српске.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар