Предсједник РС

Додик: Под химном Српске нико у свијету није страдао, а под „Алаху егбер“ су хиљаде Европљана и Американаца

БИСЕРИ ТУРКОВИЋ ПОРУЧИО: СВАКА ТИ ЈЕ – ШТО НАРОД КАЖЕ – ЗА ШАМАРА
  • Умјесто да се са партијским колегама позабави исламским парадама по Бужиму, које јесу пријетња не само БиХ, већ цијелој Европи, Бисера Турковић покушава да свој отров проспе по Републици Српској и Руској Федерацији
  • Ми смо предсједнику Руске Федерације Владимиру Путину дали орден јер нас поштује и подржава међународни споразум којим је успостављена данашња БиХ

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик рекао је да одлазећи министар иностраних послова у Савјету министара Бисера Турковић ако не довлачи урме из Катара, онда „баца“ будалаштине по Сарајеву и у томе јој је прошао цијели мандат.

– Умјесто да се са партијским колегама позабави исламским парадама по Бужиму, које јесу пријетња не само БиХ, већ цијелој Европи, Турковићева покушава да свој отров проспе по Републици Српској и Руској Федерацији – изјавио је Додик Срни замољен да прокоментарише оптужбе Турковићеве у вези са додјелом ордена предсједнику Русије Владимиру Путин и интонирања химне Републике Српске на обиљежавању Дана Републике.

Додик је истакао да под химном Републике Српске, која јој смета, није страдао нико у свијету, али под узвиком „Алаху егбер“, који слушамо ових дана у ФБиХ, страдале су хиљаде Европљана и Американаца.

– Ми смо предсједнику Руске Федерације Владимиру Путину дали орден јер нас поштује и подржава међународни споразум којим је успостављена данашња БиХ. Како да велике европске земље објасне да у јеку санкција против Русије неке чак имају повећану робну размјену са Русима? И онда смо ми лоши момци, а они добри и на страни добра – нагласио је Додик.

Што се тиче изјаве Турковићеве да је додјела ордена Путину „шамар цијелом свијету“, Додик је подсјетио да код Срба има изрека, која као да је настала због ње, а која каже: „Свака јој је за шамара“.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар