РС и матица

Вулин: Ово је покушај државног удара и изазивања сукоба унутар српског народа

„НАСИЉЕ И ПОКУШАЈИ УПАДА У НАРОДНУ СКУПШТИНУ СУ И ПОКУШАЈ РУШЕЊА СРПСКЕ ДРЖАВЕ“
  • „Желе да униште све оно што су генерације правиле и наравно да ће то наићи на јасан одговор државе Србије. Само сила закона може да сачува Србију и свакога од нас. Ово нису протести, ово је покушај државног удара“

МИНИСТАР одбране Србије Александар Вулин оцијенио је да насиље на улицама Београда, покушаји упада у Скупштину Србије и напад на полицију представљају покушај државног удара.

„Политичка стабилност се уништава насиљем на улицама. Бакље нису могли да пронађу у парку, очигледно да су припремљене и организоване. Имали су само један циљ – државни удар. Држава мора да одговори на адекватан начин“, рекао је Вулин за ТВ Пинк.

Он је поручио да ће свако насиље бити осуђено на пропаст, те да је могуће да демонстранти замишљају да насиљем спријече конституисање парламента.

„Желе да униште све оно што су генерације правиле и наравно да ће то наићи на јасан одговор државе Србије. Само сила закона може да сачува Србију и свакога од нас. Ово нису протести, ово је покушај државног удара“, рекао је Вулин.

Он је упитао шта мисле демонстранти да би урадили упадом у Скупштину, осим да је опљачкају и запале као што се могло гледати 5. октобра.

„Ово је само покушај да се изазову сукоби унутар српског народа, да се српска држава сруши и понизи“, рекао је Вулин.

1 коментар

  • Баба Јулкин црнокошуљаш, ректални спелеолог и цријевни клистир пичкоустог, вриједни скупљач прилога тетке из Канаде, и мо’ш мислит’, министар одбране (сиц!) коме војска отказује послушност јер је хтио да је шаље на народ, сада ламентира с WC шоље о државном удару који је већ поодавно направио нико други до држач ланца око вулвиновог врата. Као и сваки други евнух-силоватељ и његов кучкар ће завршити као и далеки му рођаци Гроз, Мао, Пол Пот, Иди Амин, Мило Ђ., Николае и Елена, Изолдине ципеле и ини смрадови који су се, опијени еликсиром моћи, у свом микрокосмосу потпуно одвојили од вапијућих празних стомака, чије крчање надјачава само крик отете душе, да би, авај, ипак скончали само у Апендиксу Б Историје свијета гдје стоји списак имена која тек рођеној дјеци не треба давати. Због урока.
    Ниједан сатрап, чијих 20 полицијаца, храбро и до смрти, туче једног који већ непомично лежи, није на овом свијету остао у дебелој фотељи довољно дуго да не би и сам упознао ону врсту страха коју осјећа малено стадо у тору кад зачује шкљоцање чопора вучјих вилица, које се злокобно цере с друге стране плота прије но што га прескоче. Е па, срећан вам страх „јуначине“.

Кликни овде да поставиш коментар