Свијет

Калабухов: Како би се осјећали Американци да им авиони Ал Каиде прелете изнад Пентагона?

ЈОШ ДОДАО: ИЛИ ЈАПАНСКЕ КАМИКАЗЕ ДАНАС ИЗНАД ПЕРЛ ХАРБУРА...
  • Амбасадор Русије у БиХ Игор КАЛАБУХОВ: Кристијан Шмит није добио мандат Савјета безбједности УН… Сам ОХР је признао да је написао 300 закона који су срж европских интеграција, па како они могу третирати БиХ као равноправног партнера? То је још једно лицемјерство

Извор: РТРС

АМБАСАДОР Русије у БиХ Игор Калабухов упитао је данас како би се Американци осјећали када би авиони Ал Каиде прелетјели над Пентагоном.

Говорећи о надлијетању америчких авиона изнад БиХ, Калабухов је упитао како би се Американци осјећали када би јапанске камиказе прелетјеле над Перл Харбуром или шта би осјетили када би авиони Ал Каиде прелетјели над Пентагоном и Емпајр стејт билдингом?

Упитан како коментарише да ОХР припрема измјене Кривичног закона БиХ којима је предвиђено кривично гоњење за непоштовање његових одлука, Калабухов је подсјетио да Кристијан Шмит није добио мандат Савјета безбједности и да је ОХР написао много закона, те да може написати колико год још жели.

– Сам ОХР је признао да је написао 300 закона који су срж европских интеграција, па како они могу третирати БиХ као равноправног партнера. То је још једно лицемјерство – поручио је Калабухов.

Он је рекао да је принципијелни став Руске Федерације да сада нема високог представника у БиХ и да све што се тиче ситуације у БиХ мора бити продукт домаћих власти и политичких актера.

 

Тагови

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар