Видео Свијет

Меркелова приликом дочека финског премијера имала трећи напад дрхтавице

БИО ЈЕ СЛАБИЈИ ОД ПРВА ДВА, АЛИ ЈЕ САДА ВЕЋ ПОТПУНО ЈАСНО ДА НИ ЈЕДАН НЕМА ВЕЗЕ СА ДЕХИДРИРАЊЕМ
  • Наредне недеље и месеци ће показати: да ли се Меркелова неповратно здравствено заљуљала… Њене проблеме не решава „неколико чаша воде“, као што је сама тврдила после прве дрхтавице. Не могу да реше ни третмани којима је током протеклог месеца била подвргавана. Зато се већ говорка о „алцхајмеру“ и „тежој форми дијабетеса“…

АНГЕЛА Меркелима здравствени проблем који ни она ни њени лекари не могу нида елиминишу ни да прикрију.

Чак ни да га искључе у време њених навних наступа.

И данас је – у време интонирања химни две земље док је дочекивала председника владе Финске Анти Ринеа – опет имала напад дрхтавице.

Пред камерама по трећи пут за само месец дана, а ко зна колико их је било између та три, могуће је – и пре њих.

Не треба сумњати да су Меркелову лекари који брину о њеном здравственом стању припремали и пре првог напада дрхтавице (у време дочека украјинског председника Владимира Зеленског). Још је вероватније да су учинили све што су могли и што су сматрали потребним уочи другог напада (за време церемоније полагања заклетве министарке правде пред председником Немачке Франком-Валтером Штајнмајером).

Тада су знали да напад може да сеп онови и да први пут предузете мере нису биле довољне. А напад је ипак уследио.

Може се само замислити шта су све предузели уочи доласка финаског премијера, а напад је уследио. Упркос, нема сумње, стриктном налогу лекарима да Меркеловау „препарирају“ тако да јој се ништа не догоди бар док не започне део посете госта из Хелсинкија затворен за јавност.

Нису успели. Једино је било видљиво да је напад слабији него у претходна два случаја.

Вероватно због `препарирања`.

Међутим, дрхтавица је последица нечега што лекарски тим немачке канцаларке још није у стању отклони. А сада је потпуно јасно да `канцеларско дрхтање` ни први ни други пут – иако се званично тврдило да јесте – није повезано ни са каквим врућинама и дехидрирањима.

Финског премијера је дочекала у условима који били ближи дрхтању од хладноће него знојењу које изазива дехидрирање.

Наредне недеље и месеци ће показати: да ли се Меркелова неповратно здравствено заљуљала…

Њене проблеме не решава „неколико чаша воде“, као што је сама тврдила после прве дрхтавице. Не могу да реше ни третмани којима је током протеклог месеца била подвргавана. Зато се већ говорка о „алцхајмеру“ и „тежој форми дијабетеса“…

http://fakti.org/globotpor/merkelova-prilikom-doceka-finskog-premijera-imala-treci-napad-drhtavice

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар