Вијести Свијет

Левински сишла са бине након питања да ли још чека „Клинтоново извињење“

ОБЈАСНИЛА ДА ЈОЈ ЈЕ ИСТА ИЗРАЕЛСКА НОВИНАРКА ИСТО ПИТАЊЕ ПОСТАВИЛА И ДАН РАНИЈЕ
  • Бил Клинтон у интервјуу у јуну рекао да никада није разговарао с Моником Левински након афере, али да је рекао „јавно, не само једном“ да му је жао

НЕКАДАШЊА приправница у Бијелој Кући Моника Левински сишла је са бине на самом почетку интервјуа током конференције у Израелу, када јој је постављено питање о бившем предсједнику САД Билу Клинтону с којим је имала аферу.

Левински је требало да буде интервјуисана синоћ након што је говорила о интернету на конференцији коју је организовала израелска телевизијска новинска компанија.

Њој је постављено питање да ли још увек чека „лично извињење“ Клинтона, пренијели су израелски медији.

„Недавно у интервјуу за Ен-Би-Си (НБЦ) бивши предсједник Бил Клинтон је био прилично гњеван када је упитан да ли вам се икада извинио лично? Да ли још увијек очекујете извињење, лично извињење“, упитала је Јонит Леви Монику Левински.

„Жао ми је, нећу моћи то да урадим“, рекла је Левински (44) прије него што је брзо сишла с бине.

Она је прије нешто више од двије деценије била приправница у Бијелој кући, а постала је позната послије афере с Клинтоном.

Послије прекида интервјуа написала је на Твитеру да је било јасних параметара о чему ће се дискутовати а о чему не.

„Исто то питање које ми је прво постављено, водитељка ми је поставила када смо се срели дан раније. Ја сам јој рекла да то прелази границе. Када ме је питала на бини, са флагрантним непоштовањем нашег договора постало ми је јасно да сам била заведена“, написала је Левински, која је постала активисткиња против злостављања.

Клинтон је у интервјуу у јуну рекао да никада није разговарао с Моником Левински, али да је рекао „јавно, не само једном“ да му је жао.

(Бета)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар